---

Kertek Debrecen.

2019.09.09. 16:46:19

Debrecen városában sok kisebb és nagyobb kert van a házak körül. Mégsem erről nevezetes a civis város, hanem arról hogy az egyes városrészeket ezzel a szóval különböztetik meg egymástól. Erre jó példa a „Csapókert.

tovább...

---

Élelmiszerellátás Debrecen.

2019.08.01. 08:26:20

Az élelmiszerellátás Debrecen városában az egyik legfontosabb esemény a köznapi életben. A nagyüzemek és magántermelők a nagykerekbe juttatják el az árut, ők pedig az élelmiszerboltokba szállítják, ahol a vevő megvásárolja, és otthon elkészítés után tálalja.

tovább...

---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Az emberek biztonsága a legfontosabb dolog az életben. Ha a bajt nem is tudják megelőzni a biztosítók, de legalább enyhítik a kárt, illetve a költségek egy részét térítik a fájdalmas haláleseteknél.


Debrecenben több egyesület foglalkozik biztosításokkal. Ezek között van olyan, amelyik kizárólag életbiztosításokkal foglalkozik, illetve az ezzel kapcsolatos megtakarításokkal, mely nyugdíjas korban hasznos lehet majd.


Vannak olyanok, akik vállalatok igényeit is ki tudják elégíteni ebben a témakörben.
Léteznek lakás és vagyonbiztosítások, de még mezőgazdasági szolgáltatások is, főleg nagygazdák részére.


Az már más kérdés, hogy ezek a dolgok mennyibe kerülnek az ügyfeleknek.
Olcsónak semmiképpen sem lehet nevezni egyik szolgáltatást sem, bármelyik biztosítóról is legyen szó.


Állításuk szerint az ár egyenes arányban áll a kártérítés összegével és ebből minden szükséges dolgot rendezni lehet.


Mindenkinek más véleménye van a biztosítókról Debrecenben. Vannak, akik kimondottan dicsérik őket, de még többen, akik ellenkezően vélekednek ténykedéseikről, kárrendezéseikről.


Azzal is lehet probléma, hogy a biztosított személy nem olvassa el pontosan a szerződésben foglaltakat. Ilyenkor az apró betűs részeknek különösen nagy jelentősége lehet.


Rengeteg vitát generálhatnak ezek, a biztosító és ügyfél között létrejött, szerződések.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén