---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Bútorok Debrecen.

 

 

Debrecen városában a lakásokat és a családi házakat egyaránt szép, modern bútorokkal szeretné szinte mindenki berendezni. Sokkal jobban érzi magát az ember egy ilyen környezetben, mint ellenkező helyzetben.

 

A szobabútorok fő alkotórészei a szekrénysorok. Nagy választékban kapható a bútorboltokban ezekből három, négy vagy akár több részes változatban is, különféle árfekvésben, az igények szerint. Persze az igények csak megfelelő vastagságú pénztárcával elégíthetők ki.

 

Egyesével is összerakhatóak, természetesen a szekrénysorok. A fotelek és ágyak is a szobák tartozékai. A nappaliban más bútorokat állítanak be, mint a hálószobában.

 

A konyhabútorok a főzésre használt helységben kerülnek elhelyezésre. Ebből is nagy a választék a debreceni bútorüzletekben. Inkább a felszerelések kategóriába sorolhatjuk a gáztűzhelyeket és a hűtőszekrényeket.

 

Az előszobákban és a fürdőszobákban más jellegű bútordarabok kerülnek. Jóval kisebb mennyiség szükséges ezekből.

 

A kertekbe is kerülnek bútorok, ezek speciális daraboknak számítanak.

 

Debrecen városában külön megrendelés alapján, több helyen vállalják egyedi bútordarabok elkészítését is, melyek nem szerepelnek az általános kínálatban.

 

Használt bútorok vásárlására is van lehetőség az erre szakosodott üzletekben. Akinek nem telik drága, új bútorra az csak ezt a lehetőséget választhatja.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén