---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Lakásfelújítás Debrecen

2020.01.02. 19:21:09

A házunkat időnként fel kell újítani, mert az idő vasfoga nyomot hagy rajta. Így van ez Debrecen városában is. Több lakás és családi ház is található a civis városban.

 

A külső felújításokat a társasházak esetében a lakásszövetkezetek végzik a közös költség terhére, amit a lakók havonta fizetnek.

 

A belső felújítások azonban itt is, mint a családi házak esetében, közvetlenül a lakók pénztárcáját terhelik.

 

Rendkívül sok pénzbe kerül egy ház belső felújítása. A vízvezetékeket, villanyvezetékeket kicseréltetni csak szakemberekkel szabad és az ő órabérük rendkívül magas, feltéve, ha egyáltalán ráérnek.

 

Az anyagot kell elsőként beszerezni. Ezeket több szakbolt is árulja Debrecenben. A festés, a fürdőszoba csempézése és még sok munkálat vár a felújítást tervező lakóra.

Szokták mondani, hogy egy építkezés, vagy egy felújítás teljes leégés. Sajnos ebben sok igazság van.

 

Az utóbbi időben rendkívüli módon felment a lakások ára az elmúlt három évet tekintve. Ezt befolyásolták a felsorolt tények is.

 

Ha valaki szép, kényelmes környezetben akar élni, annak sokat kell áldoznia erre és rengeteg utánajárásra kell számítani.

 

A felújítást a legtöbben még nehezebbnek tartják az új ház építésénél, valószínűleg joggal.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén