---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

---

Gasztronómia Debrecen.

2020.03.01. 17:48:22

Debrecen városában a gasztronómia fogalma különleges szerepet tölt be az emberek életében. Ezen belül is az igazán finom ételeket helyezik előtérbe. Ezek elsősorban elismert, híres vendéglátó egységekben kaphatók, de némelyik otthon is elkészíthető.

tovább...

---

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

Debrecen városában nem híres a bortermelés, de azért található olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak. A boltokban nagyon sokféle bort árusítanak palackozva. A szórakozóhelyeken kimérve fogyasztható Debrecenben több féle bor, fajtától függően különböző árakon. A kiváló minőséget meg kell fizetni.

tovább...

---

Lakásfelújítás Debrecen

2020.01.02. 19:21:09

Debrecen városában a lakások külső és belső felújítására sok anyag kell, amit szakboltok kínálnak. Rendkívül magasak az árak és a munkát végző mesteremberek munkadíja sem kevés. Sok esetben nehéz ezekre szakembert találni, akik jó munkát végeznek.

tovább...

Lakásfelújítás Debrecen

2020.01.02. 19:21:09

A házunkat időnként fel kell újítani, mert az idő vasfoga nyomot hagy rajta. Így van ez Debrecen városában is. Több lakás és családi ház is található a civis városban.

 

A külső felújításokat a társasházak esetében a lakásszövetkezetek végzik a közös költség terhére, amit a lakók havonta fizetnek.

 

A belső felújítások azonban itt is, mint a családi házak esetében, közvetlenül a lakók pénztárcáját terhelik.

 

Rendkívül sok pénzbe kerül egy ház belső felújítása. A vízvezetékeket, villanyvezetékeket kicseréltetni csak szakemberekkel szabad és az ő órabérük rendkívül magas, feltéve, ha egyáltalán ráérnek.

 

Az anyagot kell elsőként beszerezni. Ezeket több szakbolt is árulja Debrecenben. A festés, a fürdőszoba csempézése és még sok munkálat vár a felújítást tervező lakóra.

Szokták mondani, hogy egy építkezés, vagy egy felújítás teljes leégés. Sajnos ebben sok igazság van.

 

Az utóbbi időben rendkívüli módon felment a lakások ára az elmúlt három évet tekintve. Ezt befolyásolták a felsorolt tények is.

 

Ha valaki szép, kényelmes környezetben akar élni, annak sokat kell áldoznia erre és rengeteg utánajárásra kell számítani.

 

A felújítást a legtöbben még nehezebbnek tartják az új ház építésénél, valószínűleg joggal.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén