---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Sok embernek az állatokról első hallásra a kutyák jutnak eszükbe. Így van ez Debrecenben is.


A legjobb barátnak számítanak a kutyusok. Ők sohasem csapják be az embereket alattomosan. Mindig egyenesen viselkednek és az alkalomhoz illően.


Debrecenben nagyon sok háznál tartanak ebet. Nem csak a kerttel rendelkező családi házakban, hanem sok lakásban is élnek kutyák az emberek társaságában. Onnan naponta átlag kétszer kell őket vinni, sétálni, hogy nyugodtan el tudják végezni a dolgukat.


Sokak szerint a bérházi lakások nem valók a háziállatoknak, kutyáknak, macskáknak, mert nekik szabad tér kell, hogy szaladgálhassanak. Ebben nagyon sok igazság van.


Az állatok többsége, azonban Debrecenben az állatkertben található. Itt vadállatoktól kezdve, madarakon át a hüllőkig szinte valamennyi állatfajta megtalálható.


Elsősorban a gyerekek kedvenceit láthatjuk ezeken a helyeken. Ahol állat símogató is van, oda még szívesebben mennek az apróságok.


Ha egy vándorcirkusz érkezik a civis városba, náluk is sok állat megtalálható. Ők be vannak idomítva. Előadásukkal szórakoztatják a publikumot.


Sokszor olyan állatokat is láthatnak idomítva, melyekről nem is feltételeznénk, hogy fogékonyak ilyesmire.


Debrecen állatvilága, tehát nagyobb, mint a hazánkban található legtöbb nagyvárosé.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén