---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Sok embernek az állatokról első hallásra a kutyák jutnak eszükbe. Így van ez Debrecenben is.


A legjobb barátnak számítanak a kutyusok. Ők sohasem csapják be az embereket alattomosan. Mindig egyenesen viselkednek és az alkalomhoz illően.


Debrecenben nagyon sok háznál tartanak ebet. Nem csak a kerttel rendelkező családi házakban, hanem sok lakásban is élnek kutyák az emberek társaságában. Onnan naponta átlag kétszer kell őket vinni, sétálni, hogy nyugodtan el tudják végezni a dolgukat.


Sokak szerint a bérházi lakások nem valók a háziállatoknak, kutyáknak, macskáknak, mert nekik szabad tér kell, hogy szaladgálhassanak. Ebben nagyon sok igazság van.


Az állatok többsége, azonban Debrecenben az állatkertben található. Itt vadállatoktól kezdve, madarakon át a hüllőkig szinte valamennyi állatfajta megtalálható.


Elsősorban a gyerekek kedvenceit láthatjuk ezeken a helyeken. Ahol állat símogató is van, oda még szívesebben mennek az apróságok.


Ha egy vándorcirkusz érkezik a civis városba, náluk is sok állat megtalálható. Ők be vannak idomítva. Előadásukkal szórakoztatják a publikumot.


Sokszor olyan állatokat is láthatnak idomítva, melyekről nem is feltételeznénk, hogy fogékonyak ilyesmire.


Debrecen állatvilága, tehát nagyobb, mint a hazánkban található legtöbb nagyvárosé.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén