---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Sok embernek az állatokról első hallásra a kutyák jutnak eszükbe. Így van ez Debrecenben is.


A legjobb barátnak számítanak a kutyusok. Ők sohasem csapják be az embereket alattomosan. Mindig egyenesen viselkednek és az alkalomhoz illően.


Debrecenben nagyon sok háznál tartanak ebet. Nem csak a kerttel rendelkező családi házakban, hanem sok lakásban is élnek kutyák az emberek társaságában. Onnan naponta átlag kétszer kell őket vinni, sétálni, hogy nyugodtan el tudják végezni a dolgukat.


Sokak szerint a bérházi lakások nem valók a háziállatoknak, kutyáknak, macskáknak, mert nekik szabad tér kell, hogy szaladgálhassanak. Ebben nagyon sok igazság van.


Az állatok többsége, azonban Debrecenben az állatkertben található. Itt vadállatoktól kezdve, madarakon át a hüllőkig szinte valamennyi állatfajta megtalálható.


Elsősorban a gyerekek kedvenceit láthatjuk ezeken a helyeken. Ahol állat símogató is van, oda még szívesebben mennek az apróságok.


Ha egy vándorcirkusz érkezik a civis városba, náluk is sok állat megtalálható. Ők be vannak idomítva. Előadásukkal szórakoztatják a publikumot.


Sokszor olyan állatokat is láthatnak idomítva, melyekről nem is feltételeznénk, hogy fogékonyak ilyesmire.


Debrecen állatvilága, tehát nagyobb, mint a hazánkban található legtöbb nagyvárosé.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén