---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

 

A zene nagyon fontos az emberek életében. Ez Debrecen városában is érezteti hatását, ahogyan hazánk és a világ szinte valamennyi pontján.

 

Több műfaj létezik a muzikális életben, mindenki ízlése és kedve szerint választhatja ki a neki megfelelőt.

 

Debrecenben a komolyzene nem csak egyedi előadóktól hallható, bizonyos fesztiválok, rendezvények keretein belül, hanem egész kórusok is megmutatják tudásukat a közönségnek.

 

Ha élőben hallgatható a zene, az minden esetben jóval nagyobb élményt jelent, mintha hangfelvételről jutna el a muzsikát kedvelő emberekhez.

 

A másik népszerű és szintén kedvelt irányzat a tánczene. Ezt nevezhetjük beat zenének is. A szórakozóhelyeken is fellépnek szólisták, vagy zenekarok, többnyire esténként, de könnyűzenei koncerteken is hallgathatja a közönség a sztárokat, együtteseket.

 

Ezen a műfajon belül több együttes különböző módon adja elő dalait. Van kemény rock, lírai jellegű dalok és még több más alfaja is a tánczenének.

 

Rendkívül népszerű nálunk és külföldön is híres a cigányzene. Debrecenben is sok zenekar játszik ilyen mulatós jellegű nótákat. Ezek hallgatásakor ritkán szomorú az ember, főleg ha előtte ivott is egy kis jó bort, vagy más szeszes italt, ami természetesen fokozza a jókedvet.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén