---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Utánpótlássport Debrecen.

2017.01.31. 11:43:50


A sportolók munkája nagyon nehéz. Ha mindig elfogadható teljesítményt akarnak nyújtani, akkor folyamatosan dolgozniuk, edzeniük kell, ezért korábban abba kell, hogy hagyják ténykedésüket, mint egy átlagember a munkáját.


Szükség van tehát az utánpótlásra, a fiatalok kinevelésére, az adott sportágban. Erre Debrecen városában is nagy gondot fordítanak, ahogyan az ország más városaiban is.


A sport elsődleges kell, hogy legyen. Elsősorban az egészség megőrzése és megelőzése érdekében. A civis városban a DVSC utánpótlás szakosztálya hivatott elsősorban arról gondoskodni, hogy már gyerekkorban elkezdődjön az alapozás az adott sportágban. Ezt talán nem is lehet túl korán elkezdeni.


A legnépszerűbb sportágnak a labdarúgást tartják és ennek megfelelően a legnagyobb gondot erre a szakágra fordítanak.


Nem sokkal marad le a foci mögött a kézilabda sikere és ismertsége sem Debrecenben. Itt is megfelelő szakemberek foglalkoznak a kicsikkel és a serdülőkorú gyerekekkel.


Csak akkor lehet igazán eredményes a sportteljesítmény külföldön is, a hazai jó szereplés mellett, ha nem hanyagolják el átmenetileg sem az utánpótlás teljes értékű kinevelését.


Nagyon sok tehetséges fiatal van Debrecenben, akinek megvan a kedve is a sporthoz, csak rájuk kell találni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén