---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Utánpótlássport Debrecen.

2017.01.31. 11:43:50


A sportolók munkája nagyon nehéz. Ha mindig elfogadható teljesítményt akarnak nyújtani, akkor folyamatosan dolgozniuk, edzeniük kell, ezért korábban abba kell, hogy hagyják ténykedésüket, mint egy átlagember a munkáját.


Szükség van tehát az utánpótlásra, a fiatalok kinevelésére, az adott sportágban. Erre Debrecen városában is nagy gondot fordítanak, ahogyan az ország más városaiban is.


A sport elsődleges kell, hogy legyen. Elsősorban az egészség megőrzése és megelőzése érdekében. A civis városban a DVSC utánpótlás szakosztálya hivatott elsősorban arról gondoskodni, hogy már gyerekkorban elkezdődjön az alapozás az adott sportágban. Ezt talán nem is lehet túl korán elkezdeni.


A legnépszerűbb sportágnak a labdarúgást tartják és ennek megfelelően a legnagyobb gondot erre a szakágra fordítanak.


Nem sokkal marad le a foci mögött a kézilabda sikere és ismertsége sem Debrecenben. Itt is megfelelő szakemberek foglalkoznak a kicsikkel és a serdülőkorú gyerekekkel.


Csak akkor lehet igazán eredményes a sportteljesítmény külföldön is, a hazai jó szereplés mellett, ha nem hanyagolják el átmenetileg sem az utánpótlás teljes értékű kinevelését.


Nagyon sok tehetséges fiatal van Debrecenben, akinek megvan a kedve is a sporthoz, csak rájuk kell találni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén