---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Utánpótlássport Debrecen.

2017.01.31. 11:43:50


A sportolók munkája nagyon nehéz. Ha mindig elfogadható teljesítményt akarnak nyújtani, akkor folyamatosan dolgozniuk, edzeniük kell, ezért korábban abba kell, hogy hagyják ténykedésüket, mint egy átlagember a munkáját.


Szükség van tehát az utánpótlásra, a fiatalok kinevelésére, az adott sportágban. Erre Debrecen városában is nagy gondot fordítanak, ahogyan az ország más városaiban is.


A sport elsődleges kell, hogy legyen. Elsősorban az egészség megőrzése és megelőzése érdekében. A civis városban a DVSC utánpótlás szakosztálya hivatott elsősorban arról gondoskodni, hogy már gyerekkorban elkezdődjön az alapozás az adott sportágban. Ezt talán nem is lehet túl korán elkezdeni.


A legnépszerűbb sportágnak a labdarúgást tartják és ennek megfelelően a legnagyobb gondot erre a szakágra fordítanak.


Nem sokkal marad le a foci mögött a kézilabda sikere és ismertsége sem Debrecenben. Itt is megfelelő szakemberek foglalkoznak a kicsikkel és a serdülőkorú gyerekekkel.


Csak akkor lehet igazán eredményes a sportteljesítmény külföldön is, a hazai jó szereplés mellett, ha nem hanyagolják el átmenetileg sem az utánpótlás teljes értékű kinevelését.


Nagyon sok tehetséges fiatal van Debrecenben, akinek megvan a kedve is a sporthoz, csak rájuk kell találni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén