---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

BEST FM Rádió Debrecen

2016.07.30. 10:27:47


Hazánk egyik legnagyobb városa, Debrecen nem maradhatott saját rádióadó nélkül, ahogyan más hasonló helyek sem.


A Hajduság központjának rádiója a BEST FM elnevezést viseli és 104.6 MHz-n fogható.


Napjainkban, amikor a modern filmjátszás legmagasabb fokán állunk, DVD rendszerben, azt hinné az ember, hogy a rádióhallgatás, mint tevékenység már nem alapvető szokás. Ez már csak azért sincs így, mert nem fő elfoglaltságként szoktunk rádiót hallgatni, hanem gépkocsivezetés vagy éppen takarítás, illetve hasonló tevékenységek közben.


Debrecen rádiója változatos programbeosztással áll a hallgatók rendelkezésére.

 

Elsősorban a zene rádiójának nevezik, de korántsem kizárólag muzikális műsorokból áll.


A nap aktuális eseményeit, újdonságait, friss híreit hallgathatják a debreceniek több időpontban, már 15 éve.


Sokszínű és minden tekintetben változatos zenéjével hamar megkedveltette magát a civis város lakóival. A műsorvezetők közvetlen,a helyi mentalitáshoz igazodó modora szinte barátokká tette a hallgatókat, akik várják a bejelentkezéseket. A legfontosabb hírek, melyek olykor szomorúak is, a legrövidebb időn belül jutnak el a hallgatókhoz.


Kívánságműsorok és nyereményjátékok is szerepelnek a programban.


A legtöbben reggeli felfrissülésként élik meg a BEST FM rádió műsorkezdését.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén