---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Spedway debrecen.

2015.10.31. 13:27:19

 

Sokan szeretik a veszélyes sportokat. Néhányan nem csak nézik, hanem maguk is szívesen művelik. Ilyen a motorversenyzés is. Debrecenben a Spedway SE sportarénája minden tekintetben alkalmas az ilyen jellegű versenyek megtartására. A salakon történő motorozás sérülésveszélye valamivel nagyobb, mint egy finomabb talajú pályán, de talán ez még érdekesebbé teszi ezt a különleges sportot.

 

Ez a létesítmény több világversenynek adott helyet az elmúlt időszak folyamán és ez a jövőben is így fog történni. Ezen felül nyílt napokat is tartanak a szervezők, melyre szabad a belépés bárki számára és még nagyobb betekintést enged a motoros aréna működésének részleteibe, esetleges titkaiba.

 

Ha a televízióban nézünk meg egy viadalt, annak teljesen más a hangulata, mint ha a helyszínen tekintünk meg egy motoros versenyt. Ebben a formában jobban átérezhető a versenyzők különleges helytállása, bátorsága. A hangok erőssége is sokkal nagyobb hatást gyakorol ránk, ha a Spedway Aréna helyszínén szerzünk élményeket.

 

 

A magyar versenyzők ebben a sportágban mindig megállják a helyüket, ezért is érdemes kilátogatni a versenyekre a sportág kedvelőinek. Nagyon sok szoros eredménynek lehettek szemtanúi a nézők az eddigiek folyamán és minden esély megvan az eredményes folytatásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén