---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Spedway debrecen.

2015.10.31. 13:27:19

 

Sokan szeretik a veszélyes sportokat. Néhányan nem csak nézik, hanem maguk is szívesen művelik. Ilyen a motorversenyzés is. Debrecenben a Spedway SE sportarénája minden tekintetben alkalmas az ilyen jellegű versenyek megtartására. A salakon történő motorozás sérülésveszélye valamivel nagyobb, mint egy finomabb talajú pályán, de talán ez még érdekesebbé teszi ezt a különleges sportot.

 

Ez a létesítmény több világversenynek adott helyet az elmúlt időszak folyamán és ez a jövőben is így fog történni. Ezen felül nyílt napokat is tartanak a szervezők, melyre szabad a belépés bárki számára és még nagyobb betekintést enged a motoros aréna működésének részleteibe, esetleges titkaiba.

 

Ha a televízióban nézünk meg egy viadalt, annak teljesen más a hangulata, mint ha a helyszínen tekintünk meg egy motoros versenyt. Ebben a formában jobban átérezhető a versenyzők különleges helytállása, bátorsága. A hangok erőssége is sokkal nagyobb hatást gyakorol ránk, ha a Spedway Aréna helyszínén szerzünk élményeket.

 

 

A magyar versenyzők ebben a sportágban mindig megállják a helyüket, ezért is érdemes kilátogatni a versenyekre a sportág kedvelőinek. Nagyon sok szoros eredménynek lehettek szemtanúi a nézők az eddigiek folyamán és minden esély megvan az eredményes folytatásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén