---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Spedway debrecen.

2015.10.31. 13:27:19

 

Sokan szeretik a veszélyes sportokat. Néhányan nem csak nézik, hanem maguk is szívesen művelik. Ilyen a motorversenyzés is. Debrecenben a Spedway SE sportarénája minden tekintetben alkalmas az ilyen jellegű versenyek megtartására. A salakon történő motorozás sérülésveszélye valamivel nagyobb, mint egy finomabb talajú pályán, de talán ez még érdekesebbé teszi ezt a különleges sportot.

 

Ez a létesítmény több világversenynek adott helyet az elmúlt időszak folyamán és ez a jövőben is így fog történni. Ezen felül nyílt napokat is tartanak a szervezők, melyre szabad a belépés bárki számára és még nagyobb betekintést enged a motoros aréna működésének részleteibe, esetleges titkaiba.

 

Ha a televízióban nézünk meg egy viadalt, annak teljesen más a hangulata, mint ha a helyszínen tekintünk meg egy motoros versenyt. Ebben a formában jobban átérezhető a versenyzők különleges helytállása, bátorsága. A hangok erőssége is sokkal nagyobb hatást gyakorol ránk, ha a Spedway Aréna helyszínén szerzünk élményeket.

 

 

A magyar versenyzők ebben a sportágban mindig megállják a helyüket, ezért is érdemes kilátogatni a versenyekre a sportág kedvelőinek. Nagyon sok szoros eredménynek lehettek szemtanúi a nézők az eddigiek folyamán és minden esély megvan az eredményes folytatásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén