---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

---

Gyümölcsök Debrecen.

2022.02.02. 10:13:18

Debrecen városában nagyon kedvelt ételeknek számítanak a gyümölcsök. Hazai termesztésű és import gyümölcsfélék egyaránt kaphatók a boltokban. A piacokon többnyire hazai magántermelők árusítják az almát, körtét, barackot és még sok más féle finom gyümölcsöt. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

tovább...

Virágkarnevál Debrecen.

2021.11.29. 11:36:51

Debrecen városának egyik kiemelkedő eseménye az évenként megrendezésre kerülő Virágkarnevál. Erre az eseményre messzi tájakról is érkeznek látogatók. Augusztus 20 előtt kezdődnek ilyenkor a programok és az ünnep napján vonulnak fel a virág kocsik.

 

Sok más esemény, kellemes szórakozást nyújtó program is szerepel ilyenkor a választékban, hogy mindenki jól érezze magát. A napokon át tartó kiváló szórakozás maradandó élményeket nyújt minden korosztály számára.

 

Amíg a virágok olyan szépek lesznek, hogy fel lehet díszíteni velük a kocsikat, nagyon sok öntözés gondozás kell az emberek részéről. Az ő szorgos munkájukról sem szabad megfeledkeznünk.

 

A virágokkal foglalkozni az egyik legszebb tevékenység a köznapi életben. Megnyugtatja az emberek többségét.

 

Olyan művészi alkotásokat látni a karnevál alkalmával, amiken nem győznek csodálkozni a vendégek. Egy teljes éjszakájuk megy rá a díszítőknek erre a tevékenységre.

 

Nagyon sok fajta virágot láthatunk ilyenkor. Talán előfordul olyan is, hogy valamelyiket nem ismerjük fel rögtön.

 

Nem kizárólag a karnevál ideje alatt tekinthetünk meg szép virágokat. A városban több helyen is megtalálhatók. Szerencsére nincs elhanyagolva Debrecen belvárosában az ilyen jellegű munka. A városszépítés a megfelelő formában van elvégezve.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén