---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

 

A gépkocsik Debrecen városában komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért olykor meghibásodnak. Ennek gyakorisága persze függ a használótól is. Aki kíméli az autóját, annak tovább megy hiba nélkül, az esetek többségében.

 

A civis városban több autó szerviz áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Vannak kimondottan márkaszervizek, ahol csaknem kizárólag ezeket a típusokat javítják, de néhány szalon is foglalkozik javítással.

 

A teherautókat csak a nagyobb műhellyel rendelkező szervizek tudják javítani.

 

Ezekhez speciális szerszámok is szükségesek, egyes javítások alkalmával.

 

Debrecennek a legtöbb részén található magán autószerelő műhely. Sajnos a tarifák nem tekinthetők olcsónak, de hát az autózás egyébként is drága mulatság. Akinek a munkájához nélkülözhetetlen egy gépkocsi, annál nem is igazán beszélhetünk luxusról.

 

A szerelők csak új, vagy alkalmas bontott alkatrészek igénybevételével tudnak egy autót megjavítani, vagy éppen felújítani. Lehet vinni alkatrészt, de a szerviz be is szerzi, némi felárral.

 

Egyre több a használt autó, mert kevesek tudnak újat venni, ezeknél természetesen gyakrabban van szükség javításra.

 

Az új gépkocsikat garanciálisan javítják a lejárati határidőn belül.

 

Ha valaki ért hozzá és saját maga is megszereli a kocsiját, az sok pénzt tud megspórolni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén