---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

 

A gépkocsik Debrecen városában komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért olykor meghibásodnak. Ennek gyakorisága persze függ a használótól is. Aki kíméli az autóját, annak tovább megy hiba nélkül, az esetek többségében.

 

A civis városban több autó szerviz áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Vannak kimondottan márkaszervizek, ahol csaknem kizárólag ezeket a típusokat javítják, de néhány szalon is foglalkozik javítással.

 

A teherautókat csak a nagyobb műhellyel rendelkező szervizek tudják javítani.

 

Ezekhez speciális szerszámok is szükségesek, egyes javítások alkalmával.

 

Debrecennek a legtöbb részén található magán autószerelő műhely. Sajnos a tarifák nem tekinthetők olcsónak, de hát az autózás egyébként is drága mulatság. Akinek a munkájához nélkülözhetetlen egy gépkocsi, annál nem is igazán beszélhetünk luxusról.

 

A szerelők csak új, vagy alkalmas bontott alkatrészek igénybevételével tudnak egy autót megjavítani, vagy éppen felújítani. Lehet vinni alkatrészt, de a szerviz be is szerzi, némi felárral.

 

Egyre több a használt autó, mert kevesek tudnak újat venni, ezeknél természetesen gyakrabban van szükség javításra.

 

Az új gépkocsikat garanciálisan javítják a lejárati határidőn belül.

 

Ha valaki ért hozzá és saját maga is megszereli a kocsiját, az sok pénzt tud megspórolni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén