---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

---

Madarak Debrecen.

2020.09.30. 17:09:21

Debrecenben sok madarat lehet látni az utcákon, köztereken. Ezek jelentős része veréb és feketerigó, de rengeteg galamb is szedegeti a morzsákat. A helyi állatkertben több féle, ritka, egzotikus jellegű madarat láthatnak a látogatók, de elvétve vannak itt házi szárnyasok is.

tovább...

---

Fotó Debrecen.

2020.09.01. 10:25:17

A fényképezés Debrecenben sokaknak kedvenc időtöltést és szórakozást jelent. Sok szép esemény, vagy műalkotás, épület és több más hasonló áll rendelkezésre fotózás céljából a civis városban. A fényképek olykor bűnügyben is lehetnek bizonyítékok bírósági per folyamán.

tovább...

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában az emberek, tervek alapján cselekszenek és hajtanak végre dolgokat az élet szinte minden területén.


Két nagy csoportra oszthatjuk ezt a témát. Az egyik a már említett tervezés, például a következő öt nap munkaprogramja, vagy egy szabadidő eltöltésére irányuló tervezet.


Debrecenben is élnek olyan emberek, akik csak élnek egyik napról a másikra és lesz, ahogy lesz, alapon telnek a napjaik. Ez elég komolytalan életfelfogásnak minősül.


Többen vannak azonban, akik megtervezik a közeli és távolabbi jövőjüket és hosszú távon ez az eredményesebb életfelfogás.


A másik nagy témacsoport, amikor egy ház, vagy hasonló építmény építését kell megtervezni. Ehhez szakemberekre van szükség. Egy tervező munkája komoly és szerteágazó, ennek folytán nem is olcsó, de a jó szolgáltatást mindig meg kell fizetni.


Építkezést tulajdonképpen nem is lehet tervek nélkül véghez vinni. Ha mégis így történne, az komoly következményeket vonna maga után, például azt, hogy az épület egy idő után egyszerűen összeomlik.


Mindezeket figyelembe véve, vannak rövid és hosszú távú tervek. Ami több évre előre szól, azt már nevezhetjük hosszú távú tervnek. Ilyen volt a régebbről ismert öt éves terv is.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén