---

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

Debrecen városában több lehetőség is van nyáron a szórakozásra, pihenésre és kikapcsolódásra. A nagy melegben a strand adhat felüdülést, de egy jó fagylalt elfogyasztása a Kossuth-tér egyik fagylaltozójában sem jelent sokkal kisebb örömet. A fák árnyékában hűsölni is jó.

tovább...

---

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

Debrecen városában a bélyegeknek fontos szerepük van. Postai küldemények díjának lerovására használják elsősorban. Igazán szép célja azonban a gyűjtésnek van. Új és használt bélyegeket egyaránt gyűjtenek a filatelisták. A régebbi bélyegek közt több, nagyon értékes is található.

tovább...

---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában az emberek, tervek alapján cselekszenek és hajtanak végre dolgokat az élet szinte minden területén.


Két nagy csoportra oszthatjuk ezt a témát. Az egyik a már említett tervezés, például a következő öt nap munkaprogramja, vagy egy szabadidő eltöltésére irányuló tervezet.


Debrecenben is élnek olyan emberek, akik csak élnek egyik napról a másikra és lesz, ahogy lesz, alapon telnek a napjaik. Ez elég komolytalan életfelfogásnak minősül.


Többen vannak azonban, akik megtervezik a közeli és távolabbi jövőjüket és hosszú távon ez az eredményesebb életfelfogás.


A másik nagy témacsoport, amikor egy ház, vagy hasonló építmény építését kell megtervezni. Ehhez szakemberekre van szükség. Egy tervező munkája komoly és szerteágazó, ennek folytán nem is olcsó, de a jó szolgáltatást mindig meg kell fizetni.


Építkezést tulajdonképpen nem is lehet tervek nélkül véghez vinni. Ha mégis így történne, az komoly következményeket vonna maga után, például azt, hogy az épület egy idő után egyszerűen összeomlik.


Mindezeket figyelembe véve, vannak rövid és hosszú távú tervek. Ami több évre előre szól, azt már nevezhetjük hosszú távú tervnek. Ilyen volt a régebbről ismert öt éves terv is.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén