---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Lakásfelújítás Debrecen

2020.01.02. 19:21:09

A házunkat időnként fel kell újítani, mert az idő vasfoga nyomot hagy rajta. Így van ez Debrecen városában is. Több lakás és családi ház is található a civis városban.

 

A külső felújításokat a társasházak esetében a lakásszövetkezetek végzik a közös költség terhére, amit a lakók havonta fizetnek.

 

A belső felújítások azonban itt is, mint a családi házak esetében, közvetlenül a lakók pénztárcáját terhelik.

 

Rendkívül sok pénzbe kerül egy ház belső felújítása. A vízvezetékeket, villanyvezetékeket kicseréltetni csak szakemberekkel szabad és az ő órabérük rendkívül magas, feltéve, ha egyáltalán ráérnek.

 

Az anyagot kell elsőként beszerezni. Ezeket több szakbolt is árulja Debrecenben. A festés, a fürdőszoba csempézése és még sok munkálat vár a felújítást tervező lakóra.

Szokták mondani, hogy egy építkezés, vagy egy felújítás teljes leégés. Sajnos ebben sok igazság van.

 

Az utóbbi időben rendkívüli módon felment a lakások ára az elmúlt három évet tekintve. Ezt befolyásolták a felsorolt tények is.

 

Ha valaki szép, kényelmes környezetben akar élni, annak sokat kell áldoznia erre és rengeteg utánajárásra kell számítani.

 

A felújítást a legtöbben még nehezebbnek tartják az új ház építésénél, valószínűleg joggal.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén