---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23


A házasságkötés nagy fordulópont az emberek életében és változást is jelent, sok tekintetben.

A menyasszonyt emelnénk ki az esküvői párból. Az ő ruhája rendkívül különleges és dekoratív kell, hogy legyen.


Debrecenben a fiatal párok együtt mennek kiválasztani a ruházatukat. A régi időkben egészen más divat volt a menyasszonyi ruhák tekintetében, mint a mostanság.


Mint, minden öltözéknek, ennek is haladni kell a korral. A divattervezők ezt Debrecenben rendkívül komolyan is veszik.


Ritkán vásárolnak ilyen ruhát a párok, sokkal inkább bérelni szokták. Erre több kölcsönző is szakosodott a civis városban.


A ruhaszalonok árusítás mellett kölcsönzéssel, sőt olykor tisztítással és vasalással is foglakoznak, ami tulajdonképpen a menyasszonyi ruha felújítását jelenti.


Használt és új öltözékek egyaránt a vásárlók rendelkezésére állnak ezeken a kedvelt helyeken. Egy új ruha ára nagyon magas, igaz, hogy meg is marad, míg a kölcsönvett öltözéket időre vissza kell vinni, és ha megsérül a nagy mulatozás során, kellemetlen helyzet adódhat.


Sokan úgy tartják, hogy az esküvőnek egy egész életre kell szólni, ezért erre az alkalomra semmi sem lehet túlságosan drága. Főleg a menyasszonyi ruhán nem akarnak spórolni.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén