---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Sok embernek az állatokról első hallásra a kutyák jutnak eszükbe. Így van ez Debrecenben is.


A legjobb barátnak számítanak a kutyusok. Ők sohasem csapják be az embereket alattomosan. Mindig egyenesen viselkednek és az alkalomhoz illően.


Debrecenben nagyon sok háznál tartanak ebet. Nem csak a kerttel rendelkező családi házakban, hanem sok lakásban is élnek kutyák az emberek társaságában. Onnan naponta átlag kétszer kell őket vinni, sétálni, hogy nyugodtan el tudják végezni a dolgukat.


Sokak szerint a bérházi lakások nem valók a háziállatoknak, kutyáknak, macskáknak, mert nekik szabad tér kell, hogy szaladgálhassanak. Ebben nagyon sok igazság van.


Az állatok többsége, azonban Debrecenben az állatkertben található. Itt vadállatoktól kezdve, madarakon át a hüllőkig szinte valamennyi állatfajta megtalálható.


Elsősorban a gyerekek kedvenceit láthatjuk ezeken a helyeken. Ahol állat símogató is van, oda még szívesebben mennek az apróságok.


Ha egy vándorcirkusz érkezik a civis városba, náluk is sok állat megtalálható. Ők be vannak idomítva. Előadásukkal szórakoztatják a publikumot.


Sokszor olyan állatokat is láthatnak idomítva, melyekről nem is feltételeznénk, hogy fogékonyak ilyesmire.


Debrecen állatvilága, tehát nagyobb, mint a hazánkban található legtöbb nagyvárosé.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén