---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Irigy Hónaljmirigy produkció

2014.03.20. 12:19:50

Debrecenben, közkedvelt zenekar lép fel Április elsején este 7 órai kezdettel. Az Irigy Hónaljmirigy csapatáról beszélünk. Tréfás elnevezése ennek a dátumnak a bolondos nap. Ennek alappillérei megmutatkoznak majd a vidám fiúk előadásának szinte minden percében.

 

Az egyik legnépszerűbb hazai együttes szerepét tölti be a társulat, de külföldi sikereik sem elhanyagolhatóak. Igazi profikat köszönthetünk a kategóriában.

 

Közel 17 éve szórakoztatják a közönséget, kellemes humorukkal, zenei paródiákkal, melyben az alapszöveg komoly szerepet játszik.

 

Olyan formában tudnak beöltözni nőnek és egyéb álruhát ölteni, melynek eredetiségi látszata páratlan a maga nevében. Nagyon sok munka rejlik náluk a külsőségekben, a magas szinten vicces gondolatokról már nem is beszélve.

 

Mindig tudnak újat kitalálni, előadásaik soha nem kerülnek unalmas állapot közelébe.

 

A zenei műfajok gyakori váltogatása sem jelent számukra problémát. Cigányzenére vagy könnyűzenei dallamokra egyaránt képesek gesztikulálni és szórakoztató poénokat szerkeszteni, a betétdalokhoz.

 

A humorra mindig nagy szükség van. Aki arra tette fel az életét, hogy a munkája során nevettessen, az mindenképpen maradandót alkot, azzal együtt, hogy itt a komolyság nem játszik szerepet.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén