---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Közterület felügyelet Debrecen.

2018.06.28. 13:43:16

 

A közterületek védelme nagyon fontos mindenki számára és valamennyi városban. Így van ez, természetesen Debrecenben is.

 

Az utcán való szemetelés, vagy közszeméremsértés, rongálás, tilosban való parkolás és még sok más sorolhatatlan helytelen cselekedet nem maradhat büntetés nélkül, hogy elriassza azokat, akik ilyesmire vetemednének a jövőben.

 

A közterület felügyelők vannak megbízva azzal, hogy ezekre a dolgokra vigyázzanak. Nem a büntetésnek kell első helyen állni, hanem a megelőzésnek, avagy a figyelmeztetésnek. Ez sajnos nem mindig sikerül ebben a sorrendben a civis városban sem.

 

A közterület felügyelők folyamatosan járják a várost és ügyelnek a rendre, tisztaságra.

 

Sokan nem kedvelik ezeket az embereket, mert úgy vélik, hogy csak a büntetésre hajtanak rá és nem úgy végzik a munkájukat, ahogyan a szabályok szerint kellene.

 

Sajnos vannak ilyen egyének is, de azért nem kell általánosítani.

 

Alapjaiban hasznos munkát végeznek a felügyelők. Nélkülük nem igazán lehetne fenntartani azt az állapotot, amit az alapvető emberi szükségletek megkívánnak.

 

Most már bilincset és gumibotot is viselnek a közterületek felügyeletével megbízott emberek és ez nagyobb tekintélyt kölcsönöz nekik a korábbiakkal szemben, intézkedési jogkörük is bővült ezáltal.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén