---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Horgászat Debrecen.

2018.03.03. 19:28:14

Az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység a horgászat. Ez nem csak hazánkban van így, hanem a világ legtöbb országában.


Természetesen ott van nagyobb lehetőség ennek a szórakozásnak a gyakorlására, ahol a közelben több tó vagy folyó helyezkedik el és bőven van hal.


Debrecen városában is van lehetőség a pihentetőnek nevezett sport művelésére, bár nem mindenki tekinti sportnak ezt a tevékenységet.


Egy régebbi TSZ területén nagy horgásztó helyezkedik el a civis városban, kiépített horgászhelyekkel, jelentős halállománnyal, de több helyen is található hasonló vízterület.


Rendkívüli türelem kell a horgászathoz, és ha valaki komolyan veszi, és gyakran van ideje kiülni a vízpartra, akkor erre elég sokat kell költenie.


A felszerelés viszonylag nagy anyagi megterhelést jelent. Ebben is vannak kategóriák, igény szerint. Elképzelhető, hogy van horgászbot hatezer forintért, de árulnak 40. 000 Ft-osat is.


Maga a horgászengedély kiváltása sem olcsó Debrecenben. Van olyan hely is, ahol napi jegyet kell váltani és ráadásul még a kifogott nemes halak, mint például a ponty vagy csuka esetében, a darabszámot is korlátozzák.


Debrecenben nagyon sok ember választja ezt a tevékenységet szabadidejének eltöltésére és kikapcsolódásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén