---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Utánpótlássport Debrecen.

2017.01.31. 11:43:50


A sportolók munkája nagyon nehéz. Ha mindig elfogadható teljesítményt akarnak nyújtani, akkor folyamatosan dolgozniuk, edzeniük kell, ezért korábban abba kell, hogy hagyják ténykedésüket, mint egy átlagember a munkáját.


Szükség van tehát az utánpótlásra, a fiatalok kinevelésére, az adott sportágban. Erre Debrecen városában is nagy gondot fordítanak, ahogyan az ország más városaiban is.


A sport elsődleges kell, hogy legyen. Elsősorban az egészség megőrzése és megelőzése érdekében. A civis városban a DVSC utánpótlás szakosztálya hivatott elsősorban arról gondoskodni, hogy már gyerekkorban elkezdődjön az alapozás az adott sportágban. Ezt talán nem is lehet túl korán elkezdeni.


A legnépszerűbb sportágnak a labdarúgást tartják és ennek megfelelően a legnagyobb gondot erre a szakágra fordítanak.


Nem sokkal marad le a foci mögött a kézilabda sikere és ismertsége sem Debrecenben. Itt is megfelelő szakemberek foglalkoznak a kicsikkel és a serdülőkorú gyerekekkel.


Csak akkor lehet igazán eredményes a sportteljesítmény külföldön is, a hazai jó szereplés mellett, ha nem hanyagolják el átmenetileg sem az utánpótlás teljes értékű kinevelését.


Nagyon sok tehetséges fiatal van Debrecenben, akinek megvan a kedve is a sporthoz, csak rájuk kell találni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén