---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Caramel koncert Debrecenben.

2016.11.24. 15:54:28

A Kölcsey Központ Debrecenben nagyon sok előadónak és zenekarnak biztosított helyet a közelmúltban és ez így lesz december 10-én, szombaton is. Ekkor érkezik Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, a civis városba, hogy megtartsa zenei előadását, kísérő zenekarával.


A koncert „live" melléknévvel került felkonferálásra. A kezdési időpont 19 óra 30 perc.


Az énekest 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Televízió Megasztár műsorának győzteseként állhatott a publikum elé. Az eltelt bő egy évtized alatt népszerűsége egyre növekedett és napjainkban, a legteljesebb mértékben, a csúcsponton van.


Sikereit teltházas koncertek egész sora bizonyítja. Ötszörös platinalemezes énekesről beszélünk, aki megkapta a Fonogram díjat is.


Rajongóinak számát százezres nagyságrendben mérhetjük. Az egyik legjobb férfihangnak tartják az övét, hazai viszonylatban. Hat zenei album és több slágerlistás kislemez kiadása fűződik a nevéhez, jó néhány videoklipp levetítése mellett.


Az internetes felületeken dalait sok millióan töltötték már le és ez a szám természetesen folyamatosan növekszik.


Ezen körülmények ismeretében biztosra vehetjük, hogy érkezését nagy várakozás előzi meg.


A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól egészen 6.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén