---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Disneyland Debrecen.

2016.09.10. 09:32:15


A gyerekek szórakozása, önfeledt játéka mindannyiunk számára a legfontosabb az életben. Debrecenben erre nemrégiben nyílt egy kiváló szórakoztató központ.


Helyi Disneyland néven is ismerik ezt a közel 30.000 négyzetméteren elterülő mesés helyet, melyet szó szerint érthetünk, hiszen a szép mesékhez kötődő játékok, kellemes környezetben, itt megtalálhatók.


A Kerekerdő Élménypark egész évben várja látogatóit délelőtt 10 órai nyitással, egészen este nyolc óráig. Egyedül a hétfő szünnap. Pénteken és szombaton este, két órával meghosszabbítják a nyitvatartási időt.


Szabadtéri és fedett programok gazdag választéka egyaránt várja az apróságokat, de a felnőtt kísérők is garantáltan jól érezhetik itt magukat a Balla Tónál.


Közvetlenül a belépés után kincsvadászattal indul a játékok hosszú sora. A megtalált tárgyak ajándékokra és különböző szolgáltatásokra válthatók be.


Vannak itt kalandpályák, Flinstones vízibiciklik, tarmbulin, ugrálóvár és bábszínház is.

 

Ezeken felül sok mesejelenet, benne óriás figurákkal, nyújt szép játéklehetőséget a kicsik számára. Több mesepavilonban is várnak meglepetések a gyerekekre.


A belépőjegyek ára 1.500 Ft. Ezért az összegért több játék további díjfizetés nélkül igénybe vehető és tartalmazza két fizetős játék árát is.


A vízibicikliért és néhány más szolgáltatásért 500 Ft-ot kell fizetni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén