---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

BEST FM Rádió Debrecen

2016.07.30. 10:27:47


Hazánk egyik legnagyobb városa, Debrecen nem maradhatott saját rádióadó nélkül, ahogyan más hasonló helyek sem.


A Hajduság központjának rádiója a BEST FM elnevezést viseli és 104.6 MHz-n fogható.


Napjainkban, amikor a modern filmjátszás legmagasabb fokán állunk, DVD rendszerben, azt hinné az ember, hogy a rádióhallgatás, mint tevékenység már nem alapvető szokás. Ez már csak azért sincs így, mert nem fő elfoglaltságként szoktunk rádiót hallgatni, hanem gépkocsivezetés vagy éppen takarítás, illetve hasonló tevékenységek közben.


Debrecen rádiója változatos programbeosztással áll a hallgatók rendelkezésére.

 

Elsősorban a zene rádiójának nevezik, de korántsem kizárólag muzikális műsorokból áll.


A nap aktuális eseményeit, újdonságait, friss híreit hallgathatják a debreceniek több időpontban, már 15 éve.


Sokszínű és minden tekintetben változatos zenéjével hamar megkedveltette magát a civis város lakóival. A műsorvezetők közvetlen,a helyi mentalitáshoz igazodó modora szinte barátokká tette a hallgatókat, akik várják a bejelentkezéseket. A legfontosabb hírek, melyek olykor szomorúak is, a legrövidebb időn belül jutnak el a hallgatókhoz.


Kívánságműsorok és nyereményjátékok is szerepelnek a programban.


A legtöbben reggeli felfrissülésként élik meg a BEST FM rádió műsorkezdését.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén