---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Táncművészeti bemutató.

2014.02.20. 09:29:30

 

Debrecenben több táncegyüttes tartott már előadást, de a Lord Of  The Dance társulata igazi különlegességnek számít. Ez elmúlt években többször léptek már fel Magyarországon és ezen belül Debrecen városában is.

 

Ez alkalommal, európai turnéjuk egyik állomásaként hazánkat is útba ejtik, és több nagyvárosban mutatják be produkciójukat. A civis városba március 7-én jutnak el, ahol a Főnix Sportcsarnok ad helyet számukra. A bő két órás bemutató főként az Ír folklór, zenei művészetén alapszik.

 

Michael Flatley a táncművészet vezetője és tanítómestere. Már 55 éves, ezért saját maga nem lép fel a színpadon, de munkájának minden eredménye visszaköszön a tanítványok előadásában.

 

Pályafutása az 1980-as években indult és az 1994-es évtől ő lett a világ leggyorsabb lábú táncosa és a legjobban fizetett művésze is. Lábait, 40 millió dollárra biztosították.

 

Az előadások során, ötven táncos, csaknem 600 jelmezben szerepel. Valamennyit maga választotta ki Flatley és nagy szakmai hozzáértéssel képezte ki őket, biztosítva ezzel számukra a világhírnevet. Túlzás nélkül állítható, hogy a legnépesebb közönséget vonzotta a társulat, világviszonylatban.

 

Két magyar táncos is helyet kapott a társulatban, mely hazánkra nézve hízelgő, ezen a szinten.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén