---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Zeneiskolák Debrecen.

2016.03.25. 08:09:45

A zene tanulása nagyon kellemes és fontos dolog azok számára, akik muzikális érzékkel és beállítottsággal rendelkeznek. A muzsika világát csodálatosnak tartja minden zenekedvelő, elsősorban a komolyzene tekintetében.


A tudomány elsajátítására remek zeneiskolák állnak az érdeklődők rendelkezésére az ország több pontján és kiemelten Debrecenben.


Ezek közül is elsőként említhetjük a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközép és Zeneiskolát, mely Alapfokú Művészeti Iskola is.


Nagyon sok olyan tehetséges gyerek van, akinek kedve is van korán elkezdeni a zeneművészeti tanulmányokat. Itt erre folyamatosan van lehetőség.

 

Az alaptanulmányok befejezése után továbbléphetnek a szakközépiskolai szintre.

 

Többen kikerültek már ebből az intézményből olyan tanulók, akik nagyon sokra vitték ezen a pályán.

 

Ez a tény is a képzés magas fokát mutatja.


A szórakoztató ipar egy része is a zenére épül. Többen ebben az irányban indulnak el és csinálnak karriert.


A másik intézmény a Simonffy Emil Zeneiskola, mely egyben a Debreceni Egyetem partneriskolájaként is működik.


Említést érdemel még a Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Ebben az intézményben az a cél, hogy a tanulók ne kötelességből, hanem szórakozásból tanuljanak zenét. A komolyzene mellett a könnyű és jazz zene is a tananyagban szerepel.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén