---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Televízió Debrecen.

2015.12.27. 12:02:31


Ahogyan hazánk több nagyobb városában, úgy Debrecenben is van Városi Televízió. Nem csak az országos hírek fontosak, hanem minden megyének, illetve területnek megvannak a helyi érdekességei, történései és az igény arra, hogy a tájékoztató mindig pontos legyen.


Háromnegyed hétkor a „Napszemle"műsorában tájékoztatják a nézőket a városban aznap történt eseményekről. Ez talán a legnépszerűbb része a hajdúsági főváros hírtelevíziójának, mert minden hétköznap és vasárnap jelentkezik. Mintegy negyed órás időtartamban számol be az eseményekről, balesetekről, tudnivalókról és minden más aktuális témáról.


A másik kedvelt műsorcsatorna az „Esti Közelkép". Ez kizárólag hétköznapokon megy adásba. Ennek időtartama általában félóra. Itt már a hírek hátterét is vizsgálják, stúdió beszélgetésekkel és helyszíni riportokkal.


Nem hiányozhat a sport sem a híradásokkal tarkított adásokból. A „Hajrá" sportmagazin heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön jelentkezik. Mintegy tíz percben összefoglalja a napi sporteseményeket és 2-3 perces helyszíni interjúkat is láthatnak és hallgathatnak a város lakói.


A híradások alaplényege két részre oszthatja az embereket. Az egyik oldal véleménye szerint a riporterek alkalmatlan időben zavarnak mindenkit, érzés nélkül. Tolakodnak és vájkálnak mások magánügyeiben.


A másik tábor szerint jól végzik a munkájukat, mert a hallgatókat mindenről tájékoztatni kell.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén