---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Repülőtér Debrecen.

2015.09.30. 12:51:17

Napjainkban a leggyorsabb közlekedési eszköz a repülőgép. Egy két órás légi út, közúton akár tízszer annyi időt is igénybe vehet. Főleg az üzletemberek számára ez nagy különbséget jelent.

 

Debrecenben 1930-ban nyitották meg a Repülőteret. Az első járat postai küldeményeket szállított. Az évek során egyre jobban elterjedt a személyszállítás és a tavalyi évben az utasok száma már meghaladta a 145.000 főt.

Magyarország második legnagyobb légiforgalmi központjává lépett elő ezzel. Rendszeres járatok közlekednek Európa több országába, ezen felül alkalmi légi közlekedésre van lehetőség távolabbi tájakra.

 

Gondolni kell az új pilóták betanításáról is, ezért alakult a Repülőtér területén egy légikadét-képző intézmény is. Erre a nehéz munkakörre nagyon nehéz alkalmasnak minősülni és különösen eljutni a pilóta munkájának tényleges végzéséig.

A kiválasztás hosszú folyamat, de szerencsére igazán még nem alakult ki komolyabb emberhiány ezen a területen.

 

A kisebb gépekkel sétarepülést is lehet végezni. Sokan imádják ezt az elfoglaltságot. Akadnak persze olyan emberek is, akik félnek a repüléstől és nem is hajlandók megpróbálni. Sokak számára viszont nem megfizethető ez a közlekedési

szolgáltatás.

 

 

A kényelem és a gyorsaság együtt található meg a modern repülési szolgáltatásokban.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén