---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Budapest-Debrecen útvonal.

2014.08.16. 16:29:34

 

 

A vasúti összeköttetés Debrecen és a főváros között, természetesen közvetlen és az utasok igényeit is kielégíti.

A legtöbb vonalon, hazánkban intercity vonatok közlekednek, ahogy ezen a vasútvonalon is. Ezekben légkondicionáló berendezés garantálja a megfelelő hőmérsékletet nyáron és egyáltalán nem zsúfolt elrendezése miatt a kényelem is megfelelő.

A menetidő két és fél óránál alig több, ha valaki sebes vagy gyorsvonattal közlekedik, akkor bő fél órával növekszik a menetidő.

Az alapmenetdíj 4.455.- Ft. Ehhez jönnek a különböző pótdíjak.

A közúti közlekedés, természetese jóval gyorsabb, de ezzel arányosan többe is kerül. Közvetlenül köti össze Debrecent Budapesttel az autópálya. A távolság 231 kilométer. Itt pályadíj is terheli az autósokat, melynek legkisebb összege 2.940.- Ft.

Az üzemanyag, oda-vissza utat számítva, egy átlagos fogyasztású gépkocsival, legalább 14.000.- Ft-os költséget jelent.

A kényelmet mindig jobban meg kell fizetni, mint egy átlagos tömegközlekedési eszközzel való utazást, persze az intercity vonatok kényelme nem vonható kétségbe, de azért csak időhöz vagyunk szorosan kötve, szemben a gépkocsival való közlekedéssel.

Repülőgéppel is meg lehet tenni ezt az utat, ma már van rendszeresített járat. Légvonalban a távolság 195 kilométer

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén