---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Békéscsaba-Debrecen telekocsi.

2014.08.16. 08:09:22

 

A tele kocsi fogalma első hallásra viszonylag keveset árul el. Arra gondolhatunk, hogy zsúfolásig meg van rakva egy teherautó. Jelen helyzetben erről szó sincs, mert kizárólag személykocsi forgalomról beszélünk.

Ebben az esetben is, abban a hitben vagyunk, hogy tele ültek egy személykocsit, nem fér már bele senki. Ez gyakran előfordul, nincs benne semmi különleges. Esetünkben, azonban teljesen másról van szó.

Amikor valaki elindul Békéscsabáról Debrecenbe gépkocsival, vagy legalább is szándékában áll ezt tenni, elgondolkozik.

Mennyibe is kerül egy ilyen út, teljes költséggel számolva? Nagyon sokba. Ne is számoljuk most ki pontosan. Valamilyen megoldást kellene találni a költségek csökkentésére.

A legjobb megoldás az lenne, hogy többen üljenek az autóban ezen az útszakaszon. Lehetőleg annyian, ahány személyes a gépkocsi. Eljutottunk a telekocsi fogalmához.

Viszonylag rövid idő alatt kellene még három-négy útitárs. Az biztos, hogy aznap többen is szeretnének ezen az útvonalon közlekedni, de hogy találjuk meg őket? Erre jó az internetes hirdetés, persze idejében fel kell rakni a felhívást.

 

Ha nem is lesz teljesen tele a kocsi, mire elérkezik az indulás ideje, akkor is, mindenképpen jelentősen csökken az egy főre eső költség.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén