---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Campus Fesztivál Debrecenben.

2014.07.08. 07:03:11

 

 

 

Ha nyári szezon van, akkor a Campus Fesztivál, jelentős szerepet tölt be a programok sorában, Debrecenben. A Nagyerdő hangulatos és jól ismert árnyas területe ad helyet az öt napos zenei rendezvénynek.

 

Július 23-án, szerdán veszi kezdetét a Fesztivál és csak vasárnap zárja kapuit.

 

Ez az esemény, minden évben a fiatalok önfeledt kikapcsolódását hivatott elérni, a nyár derekán. Az egész évi iskolai feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. Akik pedig már dolgoznak, a szabadságuk részének vidám eltöltését hozza a zenés összejövetel.

 

A teljes időszakra szóló bérlet 13.990.- Ft-ba kerül, csütörtöktől pedig 4.990.- Ft-ot kell fizetni a napi jegyekért.

 

Az első napon Péterffi Bori és Love Band szórakoztatja a közönséget. Erre a napra 2.500.- Ft-ért lehet belépőjegyet váltani.

 

Másnap a Kiscsillag együttes ép fel, valamint a Dumaszínház előadói, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter.

 

Pénteken a Quimby zenekart láthatja a közönség, valamint Majka és a Curtis Love tartja meg zenei előadását. A Dumaszínház képviseletében ezúttal Kiss Ádámé lesz a színpad.

 

 

Szombaton a Tankcsapda zenéjét élvezhetjük, valamint itt lesz Ruzsa Magdi is, akit a közelmúltban a szokottnál is jobban megkedvelt a közönség. Természetesen, ezen a napon is képviselteti magát a Dumaszínház, Beliczai Balázs szereplésével.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén