---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Airport Debrecen

2014.07.01. 07:41:14

 

A Debreceni Repülőtér történetének kezdete 1930-ra nyúlik vissza. A háború idején harci gépek használták a létesítményt. Ezt követően a Szovjetunió állomásoztatta itt légi járműveit. A rendszerváltás után visszakapta a város repülőterét és folyamatosan zajlottak a fejlesztések.

2002 december 29-én adták át a polgári légi forgalomnak.

Egy év multán, 2004 évben már közel 15.000 ember vette igénybe a légi járatokat. Ez a szám kilenc év után elérte a 130.000 főt.

Az építmény modern navigációs technikával felszerelt, 2.500 méter hosszúságú kifutópályával rendelkező, modern építésű egység.

Magyarországon a második helyen áll. A Budapesti Liszt Ferenc repülőtér előzi meg a sorban.

Az első időszakban Debrecen és Budapest között voltak járatok, majd ez kibővült és mára már több nemzetközi viszonylat szerepel a menetrendben.

Modern belső terében vendéglátóegységek és ajándékboltok is találhatóak.

Tűzoltóautók szolgálják a biztonságot és jégtelenítő berendezés is rendelkezésre áll a kifutópálya tisztán tartására a téli, havas időszakában.

Megközelíthető a Mikepércsi út irányában, gépkocsival és autóbusszal. Rendszeres járatokat is indít a DKV, 500.- Ft-os jegyár ellenében.

 

A lakosság véleménye szerint, a városnak szüksége van a repülőtérre, ahogyan azt az utasok száma is igazolja.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén