---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Zsédenyi Adrienn koncert Debrecenben

2014.06.28. 12:45:17

 

 

 

Debrecenben, nyáron rendkívül népszerű hely a Szabadtéri Nagyszínpad. Számtalan előadás és koncert megrendezésére kerül itt sor.

 

Zsédenyi Adrienn látogat le a civis városba, július 20-án, vasárnap, hogy megtartsa előadóestjét. Este nyolckor kezdődik a zenes koncert.

 

Az énekesnő népszerű beceneve „Zséda”, ezzel a névvel albuma is jelent már meg. Karrierje 1994-ben indult, zenekari tagként. Szoprán hangú énekes, és hegedűn is játszik. Műfaja pop és a swing.

 

2002-ben kezdte meg szóló énekesi pályafutását és ezt követően egy-két évenként megjelent egy zenei album, ezek sorát 2012-ben az „Ötödik érzék” című összeállítás zárta.

 

Zséda énekelte a „Szeress most” című filmsorozat felvezető dalát is. Néhány filmben szintén voltak kisebb szerepei, de elsősorban énekesi tehetsége miatt szereti a közönség.

 

2009-ben az év énekesnője lett, a következő évben pedig elnyerte a legjobb női előadónak kijáró elismerést. Ezen felül, az Európai Arany Művészi díjat is megkapta, több más cím mellett.

 

Kellemes hangjával elnyerte a közönség tetszését és népszerű énekes lett hazánkban, de voltak külföldi fellépései is.

 

Természetesen, nagyon várják Debrecenben, a nyári szezon vasárnapján.

 

 

Jegyeket 2.400.- Ft-tól, 2.900.- Ft-os árig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén