---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Halász Judit gyermekműsora.

2014.05.15. 15:35:46

 

A gyerekek kedvenceként ismertük meg Halász Judit előadóművészt. Május 25-én, Debrecenbe érkezik, a Kölcsey Művelődési központba. Két előadást fog tartani, délelőtt tizenegy órakor, valamint délután háromkor.

 

Az a tény, hogy nem egy műsor erejéig látogat le a civis városba, egyértelműen azt jelzi, hogy népszerűsége rendkívül nagy, várják már a fellépését.

 

Több filmben alakított kiváló szerepet a művésznő, aki a színházi előadások és az énekes kategóriában is megállta a helyét. A Kárpáthy Zoltán című filmben nyújtott alakításáért már a hatvanas évek végén, népszerű színésznő hírében állt. Ezen felül száz filmszerepet is felsorolhatnánk, hogy legalább közelítőleg értékeljük eddigi pályáját.

 

Nagyon nehéz lenne felsorolni a díjakat és kitüntetéseket, melyeket az évtizedek során megkapott. Ezek között olyan érdemrendek is vannak, amit kevesen mondhatnak a magukénak, hazánkban.

 

A gyerekekkel együtt énekelni, táncolni úgy, hogy mindenki jól érezze magát, beleértve természetesen a felnőtt közönséget is, nem könnyű feladat. Ezt Halász Jutka maradéktalanul teljesítette. A kicsik nagy kedvencének számít, már évtizedek óta. Ez alatt, nagyon sokan felnőtté váltak, de még szívesen emlékeznek vissza a művésznővel eltöltött gyermekkori előadásokra.

 

Kedves, megragadó személyiségével, a legsikeresebb művészek közé került fel, a közönség megítélése alapján.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén