---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

 

Debrecen városában a kézműveseknek szerszámokra van szükségük ahhoz, hogy a nyersanyagot megfelelően megmunkálhassák és előállítsák a készterméket, ami már eladásra alkalmas.

 

A legtöbb mesternek szintén szüksége van szerszámra. Például egy asztalos nem dolgozhat gyalu vagy fűrész nélkül, de több más szerszám is szükséges munkájának elvégzéséhez.

 

Egy ősi mesterséghez, amit ma már nem igazán művelnek egyéni vállalkozók, sok szerszámra van szükség. A kádárokról beszélünk. A hordók elkészítéséhez több munkafolyamat és még több szerszám szükséges, nem is beszélve a komoly fizikai erőről.

 

A megfelelő szerszámokat meg lehet vásárolni az erre szakosodott boltokban, bár a kádár mesterséghez használt szerszámokat már nem lehet az üzletekben megvásárolni.

 

Nem csak a szakmunkákhoz kell szerszám Debrecenben, de például a kertműveléshez is. Ásó, kapa gereblye is szükséges akár a kiskerthez is. Ezek a szerszámok könnyen beszerezhetőek.

 

A főzéshez is kell szerszám, bár ezt inkább eszköznek hívjuk, az alapanyag feldolgozásához. Itt egyszerű példaként említhetjük a krumpli hámozáshoz használt kést, vagy egy újabb, erre a célra kifejlesztett speciális eszközt.

 

Kijelenthetjük tehát, hogy Debrecen városában nagy jelentőségük van a szerszámoknak, mert ezek nélkül nagyon nehezen lehetne boldogulni a köznapi életben.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén