---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

 

Debrecen városában sokan szeretnek otthon barkácsolni, javítgatni, apróbb tárgyakat készíteni. Van, aki ezt szöszmötölésnek nevezi, persze tréfásan.

 

Ehhez a szabadidős tevékenységhez nagy segítséget nyújtanak a barkácsboltok, kertész áruházak és hasonló jellegű üzletek.

 

A leggyakrabban keresett cikkek közé tartozik a gyalu, fűrész, kalapács és még jó néhány szerszám. Ezekkel elsősorban a fa alapanyagokat lehet megmunkálni, illetve ezekből készíteni egy hasznos tárgyat, például a konyhába egy polcot.

 

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk apróbb dolgok karbantartását és javítását is. Ha valami meglazul, azt csavarhúzóval vagy villás kulccsal meg kell erősíteni, elkerülve ezzel a nagyobb hibát.

 

Ha valakinek nem kell pár dologért fizetni egy szakembernek, már akkor is hasznos volt a tevékenysége. Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt kell várni, amíg egy szerelő kijön a helyszínre.

 

Csak az tudja igazából örömmel csinálni a barkácsolást, akinek ehhez tehetsége, kedve és ideje is van.

 

Erőltetni ezt a tevékenységet sem szabad, ahogyan ez igaz jó néhány más dologra is.

 

Ha magától barkácsol egy férfi és nem a felesége felszólítására, akkor sokkal nagyobb eredményt tud felmutatni a végén és anyagilag is jobban jár a család.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén