---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecen városában a teheráru fuvarozásának nagy szerepe van a lakosság ellátásában, elsősorban az élelmiszerek tekintetében.

 

Az árunak el kell jutnia a termelőtől a nagykereskedésekbe és onnan a fogyasztókhoz. A háziasszonyok megvásárolják az alapanyagot és abból főznek finom ételeket a családnak.

 

Természetesen nem csak a nők tudnak főzni. Sok férfi is jeleskedik ezen a téren.

 

Előfordul, hogy közvetlenül az előállító szállítja le tehergépkocsijával a termékét az elárusító üzletbe. Ez a ritkábbik eset. Ilyenkor kicsivel jobban jár a vásárló az ár tekintetében, mert kimarad a folyamatból egy viszonteladó.

 

Az alapvető élelmiszerek mellett sok más árut is el kell szállítani egyik helyről a másikra. Építőanyagokat, műszaki cikkeket és sok más jellegű anyagot is el kell juttatni a rendeltetési helyére.

 

Ebben a folyamatban a gépkocsivezetők felelőssége nagy. A vezetésre való odafigyelés mellett az áru biztonságos szállítására is figyelmet kell fordítani.

A rakodók tevékenysége is igényli a sofőr figyelmét.

 

A nagy áruházakba kamionok szállítják az árut. Itt a rakodás általában gépesített formában történik, del éteznek önrakodó szerkezettel felszerelt tehergépjárművek is.

 

A legtöbb esetben magánvállalkozók végzik a teherfuvarozást Debrecenben, kisebb és nagyobb szinten egyaránt.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén