---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

 

Debrecen városában több szép templom is található. A szabad vallásgyakorlás folytán több református, katolikus és más felekezethez tarozó templomba is betérhetünk a civis városba.

 

A leghíresebbnek és leggyakrabban látogatottnak mondhatjuk a Kossuth-téren található református Nagytemplomot.

Itt több neves előadó is fellépett az elmúlt időszak folyamán.

 

Természetesen olyan művészek, akiknek a stílusa megfelelt ennek a helynek, minden szempontból. Ide sorolhatjuk Koncz Zsuzsát is, lírai hangvitelű, szép dalaival.

 

Nem messze tőle található a „Csonkatemplom”, mely szintén református és kistemplomnak számít az előzőekben említetthez képest.

 

A katolikus templomok között az egyik leggyakrabban látogatott a Szent Anna Székesegyház.

 

Sok esetben olyan emberek is ellátogatnak a templomokba, akik nem vallásosak, illetve nem gyakran jönnek ilyen helyre. A látványosság és különlegesség vonzza őket. Sok turista is kedvelt helynek tekinti a templomokat.

 

Zsinagóga is található Debrecenben, a Pásti utcában. A zsidó vallásnak is megvan tehát az alkalmas helye, valamennyi odatartozó számára.

 

Elmondhatjuk tehát, hogy valamennyi felekezet hívei megtalálhatják a számukra megfelelő templomot a civis városban.

 

A templomok díszes belseje, a fő és mellékhajók kiképzése, rendkívül impozáns még azok részére is, akik nem tartoznak a hívők táborába.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén