---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Madarak Debrecen.

2020.09.30. 17:09:21

A köznapi életben nagyon gyakran látunk madarakat, általában az utcán, de a kertes házakban lakók több esetben otthon is találkozhatnak ezekkel a kedves szárnyasokkal Debrecenben.

 

A leggyakrabban verebeket látunk, de sokszor fekete rigók is kerülnek a szemünk elé. Ezek csőre rendkívül éles. Ezt a tényt a Debrecenben lakók egy része tudná igazolni.

 

A vadon élő madarak között sok a vadgerle, Debrecenen belül, de a szelíd galambokból is rengeteg kószál szabadon. A háztetőkön pihenve látják őket legtöbbször a városlakók.

 

Régebben sokkal több galambász volt, akiknek kedvenc elfoglaltsága a szárnyasok reptetése volt. Ma már alig vannak ilyenek, talán ezért is kószál olyan sok galamb gazdátlanul a városban.

 

Az Állatkertben, a madárházban többféle madarat láthatnak a látogatók. Köztük vannak igazán különlegesek is. Ezek legtöbbje nagyon messzi tájakon él szabadon.

 

A madarak általában barátságosak. A sasok támadó jelleggel lépnek fel az apróbb állatok ellen, de az emberekre nem veszélyesek.

 

A ragadozó madaraknál természetes megnyilvánulásnak számít ez, a táplálékszerzés miatt.

 

A madárfélékhez tartoznak a házi szárnyasok is Debrecenben. Sok háztartásban tartanak tyúkot, kacsát és másfajta házi szárnyasokat, elsősorban ízletes húsuk miatt.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén