---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

 

A járvány kissé enyhült, így Debrecenben is beindulhat lassan az élet, abban az értelemben, hogy a rendezvények, bizonyos megkötések mellett, újra rendelkezésükre állnak a helyieknek és a turistáknak egyaránt.

 

Az előadások jó szórakozást jelentenek mindenki számára a civis városban. A színházakat és a mozikat újra lehet látogatni. A több hónapi bezártság elsősorban a fiatalabb korosztályt viselte meg. Ők zenés szórakozóhelyeken tánccal kapcsolódhatnak ki. A discok erre kiváló lehetőséget nyújtanak.

 

A kánikulai napokon felüdülést nyújthatnak a strandok. A Nagyerdei Strandfürdő erre a legalkalmasabb Debrecenben. Itt élmény és hullámfürdő is elősegíti valamennyi korosztály önfeledt szórakozását és pihenését.

 

A belépőjegyek is talán megfizethetőek, bár ez mindig egyénre szabottan vehető figyelembe.

 

A csónakázó tó is csak jó időben jelent igazán szórakozást, ahogyan az Állatkert és a Vidámpark is, szintén a Nagyerdőn belül.

 

A szép időben lehet sétákat tenni a Kossuth-téren. Ez a hely Debrecen városának egyik büszkesége. Több fagylaltozóba is be lehet térni, enyhítendő a meleg elviselését.

A tér melletti utcákban fák hűvösében lehet tölteni az időt, annak, akinek erre lehetősége van és kedvet is érez hozzá.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén