---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

---

Autójavítás Debrecen.

2021.04.01. 16:30:10

Debrecen városában nagyon sok autó vesz részt a forgalomban és ezeket olykor javítani is kell. Erre több szerelőműhely áll a gépkocsi tulajdonosok rendelkezésére. Néha új alkatrész beépítésére is szükség van. Az új autókat garanciálisan javítják.

tovább...

---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

A bélyegek fontos és figyelemre méltó szerepet töltenek be Debrecenben. Szinte mindenki adott már fel levelet, levelező lapot, vagy képeslapot és ezekre, a szállítási díj ellenében, különböző címletű bélyegeket ragasztott.

 

Ha a postai alkalmazott veszi fel a küldeményt, akkor ő teszi rá a bélyegeket és a feladó csak az árát fizeti ki.

 

Egy szabványméretű levélre általában csak egy bélyeg kerül, de ez sem feltétlenül van így minden esetben. A többi küldeményre többet kell ragasztani, névértéktől függően.

 

Nagyobb figyelmet igénylő tevékenység a bélyeggyűjtés. Mivel 180 éve kerülnek forgalomba a legszebb bélyegek, természetes, hogy sokan szenvedélyesen gyűjtik ezeket.

 

Nem csak mutatós, de értékes is tud lenni egy terjedelmes gyűjtemény. Azokat a bélyegeket, amik nem kerültek felhasználásra „postatisztáknak” nevezzük, a többit pedig használtnak. A nagyon régi bélyegek ebbe a csoportba tartoznak. Ezek között találhatók rendkívül értékesek is.

 

Debrecenben több filatélia bolt is foglakozik ezek adás-vételével és több magángyűjtő is vásárol illetve ad el különböző bélyegeket.

 

Ezeken felül használnak még illetékbélyegeket is, különböző díjak lerovására egyes szervezetek szolgáltatásaként. Ide tartozik például egy fellebbezési díj kifizetése, bármely hivatalos végzés ellen.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén