---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

---

Gasztronómia Debrecen.

2020.03.01. 17:48:22

Debrecen városában a gasztronómia fogalma különleges szerepet tölt be az emberek életében. Ezen belül is az igazán finom ételeket helyezik előtérbe. Ezek elsősorban elismert, híres vendéglátó egységekben kaphatók, de némelyik otthon is elkészíthető.

tovább...

---

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

Debrecen városában nem híres a bortermelés, de azért található olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak. A boltokban nagyon sokféle bort árusítanak palackozva. A szórakozóhelyeken kimérve fogyasztható Debrecenben több féle bor, fajtától függően különböző árakon. A kiváló minőséget meg kell fizetni.

tovább...

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

 

Debrecen városa nem borvidék, de azért néhány helyen található szőlőtermő terület, ezáltal itteni termésű borokat is lehet fogyasztani.

 

A közvélemény jelentős része szerint a Tokaj-hegyaljai borok a legjobbak közé tartoznak és ezek külföldön is híresek.

 

A civis városban is fogyaszthat ilyen helyről származó borokat az, akinek erre támad kedve, mert éppen ezek közül kerül ki a kedvenc itala.

 

A boltokban kapható szinte minden fajta bor. Főleg a nagyobb bevásárlóközpontokban bő a választék. Külföldi italok is megtalálhatók az üzletek polcain.

 

Sokak szerint egy ilyen „borgazdag” országnak felesleges bort importálnia. Ebben a témában megoszlanak a vélemények.

 

Debrecenben, az italboltokban és a szórakozóhelyeken is kapható több borfajta, különböző árfekvésben. A minőségi borok természetesen drágábbak, mint az átlagos nedűk.

 

Vannak a boltokban egyszerű asztali borok is, olcsó áron, de ezeket nem sok ember fogyasztja.

 

Régebben kevesebben ittak bort Debrecenben, mint mostanság. Ennek több oka is van.

 

Az egyik talán az, hogy a pálinkától és a sörtől olcsóbb ital, és ha valakinek arra van igénye, hogy egy kocsmában elszórakozzon sokáig egy ital mellett, arra a bor a legalkalmasabb.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén