---

Madarak Debrecen.

2020.09.30. 17:09:21

Debrecenben sok madarat lehet látni az utcákon, köztereken. Ezek jelentős része veréb és feketerigó, de rengeteg galamb is szedegeti a morzsákat. A helyi állatkertben több féle, ritka, egzotikus jellegű madarat láthatnak a látogatók, de elvétve vannak itt házi szárnyasok is.

tovább...

---

Fotó Debrecen.

2020.09.01. 10:25:17

A fényképezés Debrecenben sokaknak kedvenc időtöltést és szórakozást jelent. Sok szép esemény, vagy műalkotás, épület és több más hasonló áll rendelkezésre fotózás céljából a civis városban. A fényképek olykor bűnügyben is lehetnek bizonyítékok bírósági per folyamán.

tovább...

---

Mezőgazdasági gépek Debrecen.

2020.08.05. 10:07:42

Debrecen városában nagy szerepe van az egyszerűbb mezőgazdasági gépeknek a kiskertekben. A külvárosokban és a városin kívül már nagyobb földterületeket is művelnek és ehhez traktorokra, valamint más komolyabb gépekre is szükség van, a köznapi életben.

tovább...

---

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

Debrecen városában több lehetőség is van nyáron a szórakozásra, pihenésre és kikapcsolódásra. A nagy melegben a strand adhat felüdülést, de egy jó fagylalt elfogyasztása a Kossuth-tér egyik fagylaltozójában sem jelent sokkal kisebb örömet. A fák árnyékában hűsölni is jó.

tovább...

---

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

Debrecen városában a bélyegeknek fontos szerepük van. Postai küldemények díjának lerovására használják elsősorban. Igazán szép célja azonban a gyűjtésnek van. Új és használt bélyegeket egyaránt gyűjtenek a filatelisták. A régebbi bélyegek közt több, nagyon értékes is található.

tovább...

Autókereskedések Debrecen.

2019.12.02. 18:26:58


Személygépkocsira egyre több embernek szüksége van és sokaknak a munkájához is nélkülözhetetlen az autó.


Debrecenben több autószalon működik, különböző márkák neve alatt, de nem csak ezeket a gépkocsikat forgalmazzák kizárólag, hanem néhányan használt autók kereskedelmével is foglalkoznak.


A város több pontján működnek használt autó kereskedések. Van olyan telep, ahol akár ötven gépkocsiból is lehet válogatni, de akad olyan hely is, ahol még ennél is nagyobb a választék.


Ha ilyen helyen akar valaki autót vásárolni, jó esélye van rá, hogy talál az igényeinek megfelelőt. Persze ebben nagy szerepe van a pénztárca vastagságának, azaz, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre.


A pénz mai értéke mellet egy igazán jó állapotban lévő használt autó vásárlásához kis összeg már nem elég. Természetesen a nagyobb, extrákkal felszerelt gépkocsi, ára is magasabb.


Nem kizárólag személygépkocsikat forgalmaznak ezek az autókereskedések. Néhány helyen haszongépjárművek, azaz kisteherautók is kaphatók.


Érdemes több ilyen helyre is ellátogatni gépkocsi vásárlási szándékkal, mert nem biztos, hogy egyforma árfekvésben kínálják a kereskedők az autókat akár Debrecen városán belül is.


Ha valaki meg tudja venni az új kocsit, valószínű, hogy hosszú távon jobban jár.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén