---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

---

Gasztronómia Debrecen.

2020.03.01. 17:48:22

Debrecen városában a gasztronómia fogalma különleges szerepet tölt be az emberek életében. Ezen belül is az igazán finom ételeket helyezik előtérbe. Ezek elsősorban elismert, híres vendéglátó egységekben kaphatók, de némelyik otthon is elkészíthető.

tovább...

---

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

Debrecen városában nem híres a bortermelés, de azért található olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak. A boltokban nagyon sokféle bort árusítanak palackozva. A szórakozóhelyeken kimérve fogyasztható Debrecenben több féle bor, fajtától függően különböző árakon. A kiváló minőséget meg kell fizetni.

tovább...

---

Lakásfelújítás Debrecen

2020.01.02. 19:21:09

Debrecen városában a lakások külső és belső felújítására sok anyag kell, amit szakboltok kínálnak. Rendkívül magasak az árak és a munkát végző mesteremberek munkadíja sem kevés. Sok esetben nehéz ezekre szakembert találni, akik jó munkát végeznek.

tovább...

Autókereskedések Debrecen.

2019.12.02. 18:26:58


Személygépkocsira egyre több embernek szüksége van és sokaknak a munkájához is nélkülözhetetlen az autó.


Debrecenben több autószalon működik, különböző márkák neve alatt, de nem csak ezeket a gépkocsikat forgalmazzák kizárólag, hanem néhányan használt autók kereskedelmével is foglalkoznak.


A város több pontján működnek használt autó kereskedések. Van olyan telep, ahol akár ötven gépkocsiból is lehet válogatni, de akad olyan hely is, ahol még ennél is nagyobb a választék.


Ha ilyen helyen akar valaki autót vásárolni, jó esélye van rá, hogy talál az igényeinek megfelelőt. Persze ebben nagy szerepe van a pénztárca vastagságának, azaz, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre.


A pénz mai értéke mellet egy igazán jó állapotban lévő használt autó vásárlásához kis összeg már nem elég. Természetesen a nagyobb, extrákkal felszerelt gépkocsi, ára is magasabb.


Nem kizárólag személygépkocsikat forgalmaznak ezek az autókereskedések. Néhány helyen haszongépjárművek, azaz kisteherautók is kaphatók.


Érdemes több ilyen helyre is ellátogatni gépkocsi vásárlási szándékkal, mert nem biztos, hogy egyforma árfekvésben kínálják a kereskedők az autókat akár Debrecen városán belül is.


Ha valaki meg tudja venni az új kocsit, valószínű, hogy hosszú távon jobban jár.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén