---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Autókereskedések Debrecen.

2019.12.02. 18:26:58


Személygépkocsira egyre több embernek szüksége van és sokaknak a munkájához is nélkülözhetetlen az autó.


Debrecenben több autószalon működik, különböző márkák neve alatt, de nem csak ezeket a gépkocsikat forgalmazzák kizárólag, hanem néhányan használt autók kereskedelmével is foglalkoznak.


A város több pontján működnek használt autó kereskedések. Van olyan telep, ahol akár ötven gépkocsiból is lehet válogatni, de akad olyan hely is, ahol még ennél is nagyobb a választék.


Ha ilyen helyen akar valaki autót vásárolni, jó esélye van rá, hogy talál az igényeinek megfelelőt. Persze ebben nagy szerepe van a pénztárca vastagságának, azaz, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre.


A pénz mai értéke mellet egy igazán jó állapotban lévő használt autó vásárlásához kis összeg már nem elég. Természetesen a nagyobb, extrákkal felszerelt gépkocsi, ára is magasabb.


Nem kizárólag személygépkocsikat forgalmaznak ezek az autókereskedések. Néhány helyen haszongépjárművek, azaz kisteherautók is kaphatók.


Érdemes több ilyen helyre is ellátogatni gépkocsi vásárlási szándékkal, mert nem biztos, hogy egyforma árfekvésben kínálják a kereskedők az autókat akár Debrecen városán belül is.


Ha valaki meg tudja venni az új kocsit, valószínű, hogy hosszú távon jobban jár.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén