---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

---

Gasztronómia Debrecen.

2020.03.01. 17:48:22

Debrecen városában a gasztronómia fogalma különleges szerepet tölt be az emberek életében. Ezen belül is az igazán finom ételeket helyezik előtérbe. Ezek elsősorban elismert, híres vendéglátó egységekben kaphatók, de némelyik otthon is elkészíthető.

tovább...

---

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

Debrecen városában nem híres a bortermelés, de azért található olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak. A boltokban nagyon sokféle bort árusítanak palackozva. A szórakozóhelyeken kimérve fogyasztható Debrecenben több féle bor, fajtától függően különböző árakon. A kiváló minőséget meg kell fizetni.

tovább...

Könyvek Debrecen.

2019.10.02. 16:23:32

Nagyon sokan szeretnek olvasni Debrecenben és erre számos lehetőség nyílik, elsősorban az íróknak köszönhetően, de a könyveket kötni és forgalmazni is kell.

 

A könyvesboltokban szinte minden műfajban kaphatóak az irodalmi művek. Romantika, krimi, fantasztikus irodalom és, nem utolsósorban, mese is az olvasók rendelkezésére áll.

 

Sajnos viszonylag magas áron juthatnak a debreceniek az új könyvekhez. Ez persze viszonyítási alap és elsősorban jövedelem kérdése, hogy mi számít pénzben soknak.

 

Aki nem tud minden olvasáshoz könyvet vásárolni, annak rendelkezésére áll a könyvtár. Debrecen minden városrészében találhatunk könyvtárakat, ahol a könyvek megjelenésük után bizonyos idővel már készleten vannak.

 

Egy kisebb éves díj megfizetése ellenében ki lehet kölcsönözni egyszerre akár 7-8 könyvet is, általában három hetes időtartamra és ez bármikor meghosszabbítható.

 

Néhányan nagyon szeretnének olvasni, de nincs rá idejük. Általában ez a több gyerekes családanyák helyzetében jelent gondot, de aki munkahelyen dolgozik és még másodállást is kell vállalnia, sajnos annak sem jut ideje olvasásra.

 

Ha este nem jön álom a szemünkre, az olvasás ezt kiválóan orvosolni tudja, persze olyan könyvekről beszélünk ebben az esetben, melyek nem zaklatják fel az idegrendszerünket, mint például egy horror.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén