---

Orvosok Debrecen.

2021.02.28. 10:47:56

Debrecen városában több orvos kezeli, gyógyítja az embereket a körzeti rendelőkben és a kórházakban egyaránt. A híres helyi klinikán nagyon sok ember fordul meg naponta, köztük vidékiek is. A műtétek jelentős részét is itt végzik a megfelelő szakorvosok, adjunktusok, professzorok.

tovább...

---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

Élelmiszerellátás Debrecen.

2019.08.01. 08:26:20

Élelmiszerellátás Debrecen.

 

 

 

Életünk egyik legfontosabb része az étkezés. Ezt több féle élelmiszer biztosítja Debrecen városában.


Sokan nem igazán kísérik figyelemmel az élelem beszerzési formáját, annak útját és ez természetesen nem is kötelező.


Azonban nem árt, ha időnként rávilágítunk arra, hogy mennyire sokan játszanak fontos szerepet abban a folyamatban, amíg a termelőtől eljut az áru a vásárlók elé a polcokra illetve a kosarakból a pénztárpultra pakolják, majd a háztartásba kerül. Elkészítés után tálalva már az ízek alapján is tapasztalhatjuk a folyamatok eredményét.


A zöldségféléket, primőr árukat és egyéb élelmiszeri alapanyagokat nagy kertekben termesztik, őstermelők vagy nagyüzemek. Télen a melegágyas megoldás lehetséges.
A húsféléket állattenyésztéssel biztosítják. A sertés, marha és a szárnyasok

 

tenyésztése rendkívül fontos része az iparágnak. Ezek jelentős hányadát nagyüzemi tenyésztés biztosítja.


A tejterméket is nagyon sokan szeretik. Tej, vaj, sajt és túró képezik bizonyos étel alapanyagait, de szendvicsekre is kerül a sajtból.


A termelőktől a nagykereskedésekbe kerülnek többnyire az áruk és ők továbbítják az élelmiszerboltokba Debrecenben.


A piacokon viszont közvetlenül a termelőktől is lehet vásárolni, ezáltal kikerülve egy nagykereskedőt, olykor valamivel olcsóbban juthatunk a zöldséghez, gyümölcshöz és több hasonló finomsághoz.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén