---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

A természeti értékeink megóvása vezető szerepet tölt be kötelességeink között.

 

Debrecenben sok szép park, tó, erdő, forrás, hegyvidék és hasonló kellemes hatást keltő hely található. Ezeket meg kell becsülnünk, mert nem minden ország, város bővelkedik ilyen természeti kincsekben.


Ezeket tisztán kell tartani és megőrizni az állagát, hogy minél hosszabb ideig nyújtson pihenési lehetőséget az emberek számára és örömet a szép látvány tekintetében.


Az erdők és annak vadjai vannak talán a legnagyobb veszélyben. Ezek védelme a megszokottnál is nagyobb erőfeszítést követel. A szakemberek csak a munka egy részét tudják elvégezni. A többi a látogatókra hárul.


Vannak természetvédelmi egyesületek, akik kimondottan erre a munkára szakosodtak, hivatástudatból vagy kötelességből, de mindenképpen a nemes cél szolgálatában végzik munkájukat.


Az időjárás rendkívül nagy károkat tud okozni és ez ellen a legtöbb esetben nem tehetünk semmit, ami azonban emberileg lehetséges, azt meg kell tennünk.


A rendszeres tisztántartás, ennek gyakori ellenőrzése már önmagában is jelentős szerepet tölt be a védelemben, de ennél többet is tehetünk.


Az összefogás ebben az esetben is komoly erőt jelent. Ha szeretjük ezeket a természeti értékeket, máris sokkal könnyebb segítenünk.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén