---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

---

Gasztronómia Debrecen.

2020.03.01. 17:48:22

Debrecen városában a gasztronómia fogalma különleges szerepet tölt be az emberek életében. Ezen belül is az igazán finom ételeket helyezik előtérbe. Ezek elsősorban elismert, híres vendéglátó egységekben kaphatók, de némelyik otthon is elkészíthető.

tovább...

---

Borok Debrecen.

2020.02.02. 16:52:46

Debrecen városában nem híres a bortermelés, de azért található olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak. A boltokban nagyon sokféle bort árusítanak palackozva. A szórakozóhelyeken kimérve fogyasztható Debrecenben több féle bor, fajtától függően különböző árakon. A kiváló minőséget meg kell fizetni.

tovább...

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Több étterem is található Debrecenben, ahol igazi ínyenceknek való, minőségi ételeket szolgálnak fel. Ezek szinte minden igényt kielégítenek.


Ennek ellenére, ha az „ínyenc" szót halljuk, inkább torták, sütemények jutnak az eszünkbe és ezekre irányítjuk a figyelmünket.


Számos cukrászdát találhatunk a civis városban. Elsősorban a Kossuth- téren és annak környékén kínálják finom süteményeiket, de a város más pontjain is részük lehet az édességet kedvelőknek ilyen jellegű finomságok fogyasztásában.


Krémes, roládok, csokoládés kockák, mignonok többféle ízben állnak a vásárlók rendelkezésére. Aki a piskóta tekercset, Rákóczi túróst, dobos tortát, vagy éppen a Rigó Jancsit kedveli, annak is kedvére tesznek a cukrászok, akiknek fantáziája kimeríthetetlen az ínyencségek megtervezésében.


Képviselő fánk, franciakrémes, piramis szelet és különböző roládok is színesítik az édes választékot.


Aki ezek közül nem tud választani kedvére valót, az nem is igazán akar, mert talán nem is szereti a cukrászsüteményeket.


A cukorbetegek részére is árusítanak egyes helyek, kizárólag cukormentes ínyencségeket.


Ennek fényében mindenki a pénztárcája vastagságnak megfelelő áru finomságokat választhat. Bizonyos személyeknél szempont az elhízás is, mert az említett sütemények esetében ettől lehet is tartani annak, aki hízásra hajlamos.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén