---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Több étterem is található Debrecenben, ahol igazi ínyenceknek való, minőségi ételeket szolgálnak fel. Ezek szinte minden igényt kielégítenek.


Ennek ellenére, ha az „ínyenc" szót halljuk, inkább torták, sütemények jutnak az eszünkbe és ezekre irányítjuk a figyelmünket.


Számos cukrászdát találhatunk a civis városban. Elsősorban a Kossuth- téren és annak környékén kínálják finom süteményeiket, de a város más pontjain is részük lehet az édességet kedvelőknek ilyen jellegű finomságok fogyasztásában.


Krémes, roládok, csokoládés kockák, mignonok többféle ízben állnak a vásárlók rendelkezésére. Aki a piskóta tekercset, Rákóczi túróst, dobos tortát, vagy éppen a Rigó Jancsit kedveli, annak is kedvére tesznek a cukrászok, akiknek fantáziája kimeríthetetlen az ínyencségek megtervezésében.


Képviselő fánk, franciakrémes, piramis szelet és különböző roládok is színesítik az édes választékot.


Aki ezek közül nem tud választani kedvére valót, az nem is igazán akar, mert talán nem is szereti a cukrászsüteményeket.


A cukorbetegek részére is árusítanak egyes helyek, kizárólag cukormentes ínyencségeket.


Ennek fényében mindenki a pénztárcája vastagságnak megfelelő áru finomságokat választhat. Bizonyos személyeknél szempont az elhízás is, mert az említett sütemények esetében ettől lehet is tartani annak, aki hízásra hajlamos.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén