---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Több étterem is található Debrecenben, ahol igazi ínyenceknek való, minőségi ételeket szolgálnak fel. Ezek szinte minden igényt kielégítenek.


Ennek ellenére, ha az „ínyenc" szót halljuk, inkább torták, sütemények jutnak az eszünkbe és ezekre irányítjuk a figyelmünket.


Számos cukrászdát találhatunk a civis városban. Elsősorban a Kossuth- téren és annak környékén kínálják finom süteményeiket, de a város más pontjain is részük lehet az édességet kedvelőknek ilyen jellegű finomságok fogyasztásában.


Krémes, roládok, csokoládés kockák, mignonok többféle ízben állnak a vásárlók rendelkezésére. Aki a piskóta tekercset, Rákóczi túróst, dobos tortát, vagy éppen a Rigó Jancsit kedveli, annak is kedvére tesznek a cukrászok, akiknek fantáziája kimeríthetetlen az ínyencségek megtervezésében.


Képviselő fánk, franciakrémes, piramis szelet és különböző roládok is színesítik az édes választékot.


Aki ezek közül nem tud választani kedvére valót, az nem is igazán akar, mert talán nem is szereti a cukrászsüteményeket.


A cukorbetegek részére is árusítanak egyes helyek, kizárólag cukormentes ínyencségeket.


Ennek fényében mindenki a pénztárcája vastagságnak megfelelő áru finomságokat választhat. Bizonyos személyeknél szempont az elhízás is, mert az említett sütemények esetében ettől lehet is tartani annak, aki hízásra hajlamos.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén