---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23


A házasságkötés nagy fordulópont az emberek életében és változást is jelent, sok tekintetben.

A menyasszonyt emelnénk ki az esküvői párból. Az ő ruhája rendkívül különleges és dekoratív kell, hogy legyen.


Debrecenben a fiatal párok együtt mennek kiválasztani a ruházatukat. A régi időkben egészen más divat volt a menyasszonyi ruhák tekintetében, mint a mostanság.


Mint, minden öltözéknek, ennek is haladni kell a korral. A divattervezők ezt Debrecenben rendkívül komolyan is veszik.


Ritkán vásárolnak ilyen ruhát a párok, sokkal inkább bérelni szokták. Erre több kölcsönző is szakosodott a civis városban.


A ruhaszalonok árusítás mellett kölcsönzéssel, sőt olykor tisztítással és vasalással is foglakoznak, ami tulajdonképpen a menyasszonyi ruha felújítását jelenti.


Használt és új öltözékek egyaránt a vásárlók rendelkezésére állnak ezeken a kedvelt helyeken. Egy új ruha ára nagyon magas, igaz, hogy meg is marad, míg a kölcsönvett öltözéket időre vissza kell vinni, és ha megsérül a nagy mulatozás során, kellemetlen helyzet adódhat.


Sokan úgy tartják, hogy az esküvőnek egy egész életre kell szólni, ezért erre az alkalomra semmi sem lehet túlságosan drága. Főleg a menyasszonyi ruhán nem akarnak spórolni.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén