---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Irigy Hónaljmirigy produkció

2014.03.20. 12:19:50

Debrecenben, közkedvelt zenekar lép fel Április elsején este 7 órai kezdettel. Az Irigy Hónaljmirigy csapatáról beszélünk. Tréfás elnevezése ennek a dátumnak a bolondos nap. Ennek alappillérei megmutatkoznak majd a vidám fiúk előadásának szinte minden percében.

 

Az egyik legnépszerűbb hazai együttes szerepét tölti be a társulat, de külföldi sikereik sem elhanyagolhatóak. Igazi profikat köszönthetünk a kategóriában.

 

Közel 17 éve szórakoztatják a közönséget, kellemes humorukkal, zenei paródiákkal, melyben az alapszöveg komoly szerepet játszik.

 

Olyan formában tudnak beöltözni nőnek és egyéb álruhát ölteni, melynek eredetiségi látszata páratlan a maga nevében. Nagyon sok munka rejlik náluk a külsőségekben, a magas szinten vicces gondolatokról már nem is beszélve.

 

Mindig tudnak újat kitalálni, előadásaik soha nem kerülnek unalmas állapot közelébe.

 

A zenei műfajok gyakori váltogatása sem jelent számukra problémát. Cigányzenére vagy könnyűzenei dallamokra egyaránt képesek gesztikulálni és szórakoztató poénokat szerkeszteni, a betétdalokhoz.

 

A humorra mindig nagy szükség van. Aki arra tette fel az életét, hogy a munkája során nevettessen, az mindenképpen maradandót alkot, azzal együtt, hogy itt a komolyság nem játszik szerepet.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén