---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Irigy Hónaljmirigy produkció

2014.03.20. 12:19:50

Debrecenben, közkedvelt zenekar lép fel Április elsején este 7 órai kezdettel. Az Irigy Hónaljmirigy csapatáról beszélünk. Tréfás elnevezése ennek a dátumnak a bolondos nap. Ennek alappillérei megmutatkoznak majd a vidám fiúk előadásának szinte minden percében.

 

Az egyik legnépszerűbb hazai együttes szerepét tölti be a társulat, de külföldi sikereik sem elhanyagolhatóak. Igazi profikat köszönthetünk a kategóriában.

 

Közel 17 éve szórakoztatják a közönséget, kellemes humorukkal, zenei paródiákkal, melyben az alapszöveg komoly szerepet játszik.

 

Olyan formában tudnak beöltözni nőnek és egyéb álruhát ölteni, melynek eredetiségi látszata páratlan a maga nevében. Nagyon sok munka rejlik náluk a külsőségekben, a magas szinten vicces gondolatokról már nem is beszélve.

 

Mindig tudnak újat kitalálni, előadásaik soha nem kerülnek unalmas állapot közelébe.

 

A zenei műfajok gyakori váltogatása sem jelent számukra problémát. Cigányzenére vagy könnyűzenei dallamokra egyaránt képesek gesztikulálni és szórakoztató poénokat szerkeszteni, a betétdalokhoz.

 

A humorra mindig nagy szükség van. Aki arra tette fel az életét, hogy a munkája során nevettessen, az mindenképpen maradandót alkot, azzal együtt, hogy itt a komolyság nem játszik szerepet.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén