---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Irigy Hónaljmirigy produkció

2014.03.20. 12:19:50

Debrecenben, közkedvelt zenekar lép fel Április elsején este 7 órai kezdettel. Az Irigy Hónaljmirigy csapatáról beszélünk. Tréfás elnevezése ennek a dátumnak a bolondos nap. Ennek alappillérei megmutatkoznak majd a vidám fiúk előadásának szinte minden percében.

 

Az egyik legnépszerűbb hazai együttes szerepét tölti be a társulat, de külföldi sikereik sem elhanyagolhatóak. Igazi profikat köszönthetünk a kategóriában.

 

Közel 17 éve szórakoztatják a közönséget, kellemes humorukkal, zenei paródiákkal, melyben az alapszöveg komoly szerepet játszik.

 

Olyan formában tudnak beöltözni nőnek és egyéb álruhát ölteni, melynek eredetiségi látszata páratlan a maga nevében. Nagyon sok munka rejlik náluk a külsőségekben, a magas szinten vicces gondolatokról már nem is beszélve.

 

Mindig tudnak újat kitalálni, előadásaik soha nem kerülnek unalmas állapot közelébe.

 

A zenei műfajok gyakori váltogatása sem jelent számukra problémát. Cigányzenére vagy könnyűzenei dallamokra egyaránt képesek gesztikulálni és szórakoztató poénokat szerkeszteni, a betétdalokhoz.

 

A humorra mindig nagy szükség van. Aki arra tette fel az életét, hogy a munkája során nevettessen, az mindenképpen maradandót alkot, azzal együtt, hogy itt a komolyság nem játszik szerepet.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén