---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Közterület felügyelet Debrecen.

2018.06.28. 13:43:16

 

A közterületek védelme nagyon fontos mindenki számára és valamennyi városban. Így van ez, természetesen Debrecenben is.

 

Az utcán való szemetelés, vagy közszeméremsértés, rongálás, tilosban való parkolás és még sok más sorolhatatlan helytelen cselekedet nem maradhat büntetés nélkül, hogy elriassza azokat, akik ilyesmire vetemednének a jövőben.

 

A közterület felügyelők vannak megbízva azzal, hogy ezekre a dolgokra vigyázzanak. Nem a büntetésnek kell első helyen állni, hanem a megelőzésnek, avagy a figyelmeztetésnek. Ez sajnos nem mindig sikerül ebben a sorrendben a civis városban sem.

 

A közterület felügyelők folyamatosan járják a várost és ügyelnek a rendre, tisztaságra.

 

Sokan nem kedvelik ezeket az embereket, mert úgy vélik, hogy csak a büntetésre hajtanak rá és nem úgy végzik a munkájukat, ahogyan a szabályok szerint kellene.

 

Sajnos vannak ilyen egyének is, de azért nem kell általánosítani.

 

Alapjaiban hasznos munkát végeznek a felügyelők. Nélkülük nem igazán lehetne fenntartani azt az állapotot, amit az alapvető emberi szükségletek megkívánnak.

 

Most már bilincset és gumibotot is viselnek a közterületek felügyeletével megbízott emberek és ez nagyobb tekintélyt kölcsönöz nekik a korábbiakkal szemben, intézkedési jogkörük is bővült ezáltal.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén