---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Parkok Debrecen.

2018.05.01. 16:54:19

Egy várost általában nagyon széppé tudnak tenni a parkjai. Így van ez Debrecenben is. A belvárosban több helyen lehet találni zöldövezeti helyeket, amit csak kisebb parkoknak tekinthetünk, de több helyen találhatunk nagyobb parkokat is.


A sétáló utcában több helyen vannak szép növények ültetve és ezek kellemes összhatást keltenek a téren a tisztasággal. Ide ki lehet ülni, pihenni, nyugodtan nézelődni és bizonyos értelemben kikapcsolódni a napi munka után, vagy hétvégén, és nem csupán a dolgozó embereknek, hanem a nyugdíjasoknak is.


A Déry Múzeum előtt lévő parkrész is szimpatikus hely. A látogatók kijövetelkor kellemes környezetben haladhatnak tovább, vagy akár meg is állhatnak egy kis időre nézelődni.


A Nagyerdő területén sok olyan hely van, ami parkosított, zöldövezeti vagy virágoskerthez hasonlít.


A sétányok fákkal övezett útjai is melegséget sugároznak azok részére, akik szívesebben tartózkodnak a szabadban, mint a négy fal között. Sajnos sokan ritkán tehetik meg, hogy kimozduljanak a lakásukból, előfordul, hogy egészségi okokból.


A szép parkok tehát nem csak az alaphangulatot tehetik jobbá, hanem egészséges, tiszta levegőt is jobban tudnak biztosítani, mint a nagyváros általános sivársága, gondolva itt a bérházsorokra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén