---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Parkok Debrecen.

2018.05.01. 16:54:19

Egy várost általában nagyon széppé tudnak tenni a parkjai. Így van ez Debrecenben is. A belvárosban több helyen lehet találni zöldövezeti helyeket, amit csak kisebb parkoknak tekinthetünk, de több helyen találhatunk nagyobb parkokat is.


A sétáló utcában több helyen vannak szép növények ültetve és ezek kellemes összhatást keltenek a téren a tisztasággal. Ide ki lehet ülni, pihenni, nyugodtan nézelődni és bizonyos értelemben kikapcsolódni a napi munka után, vagy hétvégén, és nem csupán a dolgozó embereknek, hanem a nyugdíjasoknak is.


A Déry Múzeum előtt lévő parkrész is szimpatikus hely. A látogatók kijövetelkor kellemes környezetben haladhatnak tovább, vagy akár meg is állhatnak egy kis időre nézelődni.


A Nagyerdő területén sok olyan hely van, ami parkosított, zöldövezeti vagy virágoskerthez hasonlít.


A sétányok fákkal övezett útjai is melegséget sugároznak azok részére, akik szívesebben tartózkodnak a szabadban, mint a négy fal között. Sajnos sokan ritkán tehetik meg, hogy kimozduljanak a lakásukból, előfordul, hogy egészségi okokból.


A szép parkok tehát nem csak az alaphangulatot tehetik jobbá, hanem egészséges, tiszta levegőt is jobban tudnak biztosítani, mint a nagyváros általános sivársága, gondolva itt a bérházsorokra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén