---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Horgászat Debrecen.

2018.03.03. 19:28:14

Az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység a horgászat. Ez nem csak hazánkban van így, hanem a világ legtöbb országában.


Természetesen ott van nagyobb lehetőség ennek a szórakozásnak a gyakorlására, ahol a közelben több tó vagy folyó helyezkedik el és bőven van hal.


Debrecen városában is van lehetőség a pihentetőnek nevezett sport művelésére, bár nem mindenki tekinti sportnak ezt a tevékenységet.


Egy régebbi TSZ területén nagy horgásztó helyezkedik el a civis városban, kiépített horgászhelyekkel, jelentős halállománnyal, de több helyen is található hasonló vízterület.


Rendkívüli türelem kell a horgászathoz, és ha valaki komolyan veszi, és gyakran van ideje kiülni a vízpartra, akkor erre elég sokat kell költenie.


A felszerelés viszonylag nagy anyagi megterhelést jelent. Ebben is vannak kategóriák, igény szerint. Elképzelhető, hogy van horgászbot hatezer forintért, de árulnak 40. 000 Ft-osat is.


Maga a horgászengedély kiváltása sem olcsó Debrecenben. Van olyan hely is, ahol napi jegyet kell váltani és ráadásul még a kifogott nemes halak, mint például a ponty vagy csuka esetében, a darabszámot is korlátozzák.


Debrecenben nagyon sok ember választja ezt a tevékenységet szabadidejének eltöltésére és kikapcsolódásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén