---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Horgászat Debrecen.

2018.03.03. 19:28:14

Az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység a horgászat. Ez nem csak hazánkban van így, hanem a világ legtöbb országában.


Természetesen ott van nagyobb lehetőség ennek a szórakozásnak a gyakorlására, ahol a közelben több tó vagy folyó helyezkedik el és bőven van hal.


Debrecen városában is van lehetőség a pihentetőnek nevezett sport művelésére, bár nem mindenki tekinti sportnak ezt a tevékenységet.


Egy régebbi TSZ területén nagy horgásztó helyezkedik el a civis városban, kiépített horgászhelyekkel, jelentős halállománnyal, de több helyen is található hasonló vízterület.


Rendkívüli türelem kell a horgászathoz, és ha valaki komolyan veszi, és gyakran van ideje kiülni a vízpartra, akkor erre elég sokat kell költenie.


A felszerelés viszonylag nagy anyagi megterhelést jelent. Ebben is vannak kategóriák, igény szerint. Elképzelhető, hogy van horgászbot hatezer forintért, de árulnak 40. 000 Ft-osat is.


Maga a horgászengedély kiváltása sem olcsó Debrecenben. Van olyan hely is, ahol napi jegyet kell váltani és ráadásul még a kifogott nemes halak, mint például a ponty vagy csuka esetében, a darabszámot is korlátozzák.


Debrecenben nagyon sok ember választja ezt a tevékenységet szabadidejének eltöltésére és kikapcsolódásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén