---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Horgászat Debrecen.

2018.03.03. 19:28:14

Az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység a horgászat. Ez nem csak hazánkban van így, hanem a világ legtöbb országában.


Természetesen ott van nagyobb lehetőség ennek a szórakozásnak a gyakorlására, ahol a közelben több tó vagy folyó helyezkedik el és bőven van hal.


Debrecen városában is van lehetőség a pihentetőnek nevezett sport művelésére, bár nem mindenki tekinti sportnak ezt a tevékenységet.


Egy régebbi TSZ területén nagy horgásztó helyezkedik el a civis városban, kiépített horgászhelyekkel, jelentős halállománnyal, de több helyen is található hasonló vízterület.


Rendkívüli türelem kell a horgászathoz, és ha valaki komolyan veszi, és gyakran van ideje kiülni a vízpartra, akkor erre elég sokat kell költenie.


A felszerelés viszonylag nagy anyagi megterhelést jelent. Ebben is vannak kategóriák, igény szerint. Elképzelhető, hogy van horgászbot hatezer forintért, de árulnak 40. 000 Ft-osat is.


Maga a horgászengedély kiváltása sem olcsó Debrecenben. Van olyan hely is, ahol napi jegyet kell váltani és ráadásul még a kifogott nemes halak, mint például a ponty vagy csuka esetében, a darabszámot is korlátozzák.


Debrecenben nagyon sok ember választja ezt a tevékenységet szabadidejének eltöltésére és kikapcsolódásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén