---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Horgászat Debrecen.

2018.03.03. 19:28:14

Az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység a horgászat. Ez nem csak hazánkban van így, hanem a világ legtöbb országában.


Természetesen ott van nagyobb lehetőség ennek a szórakozásnak a gyakorlására, ahol a közelben több tó vagy folyó helyezkedik el és bőven van hal.


Debrecen városában is van lehetőség a pihentetőnek nevezett sport művelésére, bár nem mindenki tekinti sportnak ezt a tevékenységet.


Egy régebbi TSZ területén nagy horgásztó helyezkedik el a civis városban, kiépített horgászhelyekkel, jelentős halállománnyal, de több helyen is található hasonló vízterület.


Rendkívüli türelem kell a horgászathoz, és ha valaki komolyan veszi, és gyakran van ideje kiülni a vízpartra, akkor erre elég sokat kell költenie.


A felszerelés viszonylag nagy anyagi megterhelést jelent. Ebben is vannak kategóriák, igény szerint. Elképzelhető, hogy van horgászbot hatezer forintért, de árulnak 40. 000 Ft-osat is.


Maga a horgászengedély kiváltása sem olcsó Debrecenben. Van olyan hely is, ahol napi jegyet kell váltani és ráadásul még a kifogott nemes halak, mint például a ponty vagy csuka esetében, a darabszámot is korlátozzák.


Debrecenben nagyon sok ember választja ezt a tevékenységet szabadidejének eltöltésére és kikapcsolódásra.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén