---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Diákszálló Debrecen.

2018.02.05. 07:52:01


Sok diák folytat tanulmányokat Debrecenben. Szakközépiskolákban, gimnáziumokban és legtöbben az egyetemen. Kevés helyi és több vidéki tanuló jár itt iskolába.


A távolabb lakóknak szállás kell ahhoz, hogy nyugodtan, kipihenten bemehessenek naponta az órákra, előadásokra. Egy kisebb réteg ezt albérlettel oldja meg, de a legtöbben diákszállót vesznek igénybe.


A kollégiumok erre a célra vannak kialakítva. A civis város bővelkedik olyan diákszállókkal, mely nem csak biztosítja az együttlakás alapvető emberi körülményeit, hanem egyre modernebb komfortosabb formában áll a fiatalok rendelkezésére.


A közösség sajnos nem csak a tanulást könnyíti meg, bizonyos tanulókörök kialakulása esetén, hanem táptalajt ad a féktelen szórakozásnak is, amit szülői felügyelet alatt, otthon nem igazán tehetnének meg a gyerekek.


Természetesen nem ezt kell szem előtt tartani, amikor kialakítanak az illetékesek egy diákszállót, hanem a pozitív dolgokat, ami a legtöbb esetben sikerrel is jár.


A nyugodt és biztonságos szálláshely nem csak a tanulóknak jelent biztonságot, hanem a szülők nyugodt lelkiállapotát is elősegíti, mivel biztonságban tudhatják gyerekeiket. Nyugodtan tudnak dolgozni és megkeresni azt a pénzt, amiből mindent megadhatnak a fiataloknak, amire szükségük lehet.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén